ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
ljeto u msu-u
 
angažiranim tekstovima oduvijek je izražavao kritički stav prema društvenom stanju i posljedicama rata

Edo Maajka vrh svirkom osvojio krov MSU-a

 
edo maajka
 
Koncertna sezona Ljeta u MSU! nastavlja sa svojim paklenim planom, ovog puta u odvažnom hip hop stilu uz Edu Maajku. Jedan od najutjecajnijih repera vratio se nakon dugo vremena u Zagreb na opće oduševljenje mnogobrojne publike, koji su u stopu pratili oštre rime i nabrijane beatove na atraktivnoj krovnoj terasi Muzeja suvremene umjetnosti.

`Drago mi je da nakon dugog vremena nastupam u Zagrebu na vrhu MSU-a. Ovo je genijalna ideja, a imamo sreću da nas prati i predobro vrijeme. Ljudi su mi rekli da su dosadašnji koncerti bili genijalni, dobro posjećeni, publika je uživala u dobroj atmosferi. Spojiti film, izložbu s prekrasnim i prelijepim reperom na kraju može se sjetiti samo genijalac.`, našalio se Edo Maajka.


Nije tajna da je Edo puno više od repera zaraznog osmijeha. Riječ je o glazbeniku koji se nikada nije ustručavao izraziti svoje stavove. Angažiranim tekstovima oduvijek je izražavao kritički stav prema društvenom stanju i posljedicama rata te je time postao ikona ex-yu hip hop scene. Tako je i na vrhu MSU-a sasuo cijelu kišu kritika na cjelokupno društvo naglašavajući nostalgiju prema neiskvarenim vremenima čime je izazvao ovacije brojnog gledateljstva.

Kao producent i tekstopisac surađivao je s mnogim utjecajnim imenima iz svijeta glazbe kao što su TBF, Hladno Pivo, Pips Chips i Videoclips, Frenkie, Letu Štuke, Skroz, Defence, Sinestet, Dado Topić, Diyala, Studio Morris, Davor Erceg, the Books of knjige, Bolesna Braća, Nered, Stoka, General Woo, Elemental, El Bahattee. Ali Edo nije zastao na tome, svoju svestranost je pokazao i pisajući glazbu za film te kazališni mjuzikl.

Ljeto u MSU-u traje od 12. lipnja do 18. srpnja 2015. godine, a cijeli koncertni program možete pogledati ovdje.
 
ljeto u msu-u
 
 
 
Dodatne informacije:
gradski vodič: muzeji u zagrebu
događanja na sceni
ZGportal Zagreb: naslovna stranica
6. srpnja 2015. / zadnja izmjena: 8. kolovoz 2016.
k.v.
 
 
vijesti sa scene po mjesecima 2015. godine
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva vijesti sa scene (po godinama)
 
2016.
2017.
2018.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb