ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
>
snowboardanje na sljemenu
 
prateće događanje air&style natjecanja u innsbrucku

Sljeme Snow Impact - snowboard okupljanje na Činovničkoj livadi

 
sljeme snow impact
 
Zagreb napokon dobiva događanje vrijedno pažnje svih ljubitelja snijega i adrenalina! Sljeme Snow Impact bit će najveće okupljanje snowboardera i ljubitelja ovog olimpijskog sporta, a svoje prvo izdanje doživjet će točno u podne, 4. veljače 2012. godine na Činovničkoj livadi na Sljemenu, najvišem vrhu zagrebačke planine Medvednice.


Od 12 do 15 sati trajat će besplatna škola snowboardinga za sve zainteresirane posjetitelje s osiguranom osnovnom opremom i instruktorima.

U pripremi je nekoliko nagradnih igara, a za glazbenu podlogu pobrinut će se CFSN DJ’s, koji će zabavljati publiku sve do 22 sata.

Za posjetitelje je osiguran i besplatni autobusni prijevoz svaki puni sat, na relaciji Mihaljevac - Činovnička livada - Mihaljevac.


snowboardingNajvještiji rideri iz Hrvatske i regije okušat će se u prvom zagrebačkom Burn Rail Session contestu u borbi za novčanu nagradu od 1.000 eura, a nakon finala natjecanja slijedi prijenos uživo s najvećeg europskog snowboarding natjecanja Air&Style, koje se paralelno događa u austrijskom Innsbrucku.



O Sljeme Snow Impactu

Sljeme Snow Impact je prateće događanje Air&Style natjecanja u Innsbrucku i okuplja najbolje ridere iz zemlje i regije. Jedino je snowboarding natjecanje u Zagrebu s ciljem promicanja energije Burna i popularizacije ovog olimpijskog ekstremnog sporta koji nudi mogućnost kreativnog izražavanja ridera.

Sljeme Snow Impact najboljem natjecatelju dodjeljuje bogatu novčanu nagradu od 1.000 eura. Provjerite burn.com za više informacija.



Air & Style / Innsbruck 2012

Air&Style nosi svoje početke iz 1993. godine i završni je šesti događaj TTR Big Air World Toura na kalendaru za 2011./2012. godinu.

Za više informacija posjetite air-style.com.
 
 
(k.v.)
 
 
Dodatne informacije:
gradski vodič: javni gradski prijevoz
ZGportal Zagreb: naslovna stranica
27. siječanj 2012. / zadnja izmjena: 14. prosinca 2015.
 
 
arhiva najava po godinama:
 
2010
2011
2013
2014
2015
2016
2017
2018
najave po mjesecima 2012. godine
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb