kako preživjeti samoizolaciju? | zvijezde i narodni radio | 2020.

Izolacija zbog koronavirusa je tijekom proljeća 2020. godine postala naša svakodnevica | Doznaje kako se zvijezde nose s boravkom u izolaciji!

Izolacija je danas praktički postala “normalna stvar”. No, biti zatvoren u svoja četiri zida nimalo nije lako. Zato je Narodni radio provjerio kako se s izolacijom “nose” poznati i kako žive tijekom ove vladajuće epidemije koronavirusa. Tako su nam sportaši, voditelji, pjevači i glumci otkrili su kako krate vrijeme u svojim domovima tijekom samoizolacije. Tu ćete naći savjete Vanne, Tonyja Cetinskog, braće Sinković, Nives Ivanišević, Bojane Gregorić Vejzović, Tatjane Jurić, ali i mnogih drugih.

Ukratko, oni su se snimili u svojim “kućnim izdanjima” i ispričali kako se bore protiv dosade. Čini se da i naše zvijezde dobar dio dana provode u kuhinji. A što pripremaju za jelo, kako se zabavljaju, kako izolacija djeluje na njih i kako uopće žive pogledajte u videu! Više informacija o Narodnom doznaje na mrežnim stranicama na adresi narodni.hr.

Pandemija koronavirusa ne samo da je utjecala na zdravlje ljudi, već je i radikalno promijenila naš način života. Osim medicinskih izazova, suočili smo se s novim socijalnim normama. Rad od kuće postao je uobičajen, a digitalna transformacija ubrzana. Edukacija se preselila online, što je otvorilo vrata novim metodama učenja. Osim toga, pandemija je osvijestila važnost mentalnog zdravlja, jer su izolacija i nesigurnost doveli do porasta anksioznosti i depresije. Globalna solidarnost i briga za zajednicu postali su ključni, naglašavajući potrebu za međusobnom podrškom i empatijom u neizvjesnim vremenima.

VIDEO: Izolacija za vrijeme pandemije koronavirusa | Kako preživjeti samoizolaciju?

Tagged