inter - juventus

NOGOMET | Inter i Juventus igrat će susret 9. kola Serie A na stadionu Giuseppe Meazza u nedjelju, 27. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos uživo?

Inter i Juventus igrat će susret u sklopu 9. kola talijanske Serie A u nedjelju, 27. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu, počet će u 18 sati, a sudit će ju 43-godišnji talijanski sudac Marco Guida. Što se tiče poretka u Seriji A, nakon odigranih osam kola prvi je Napoli sa, drugi je Inter sa 17, dok je Juventus treći sa 16 bodova.

Juventus FC, osnovan 1897. godine u Torinu, najtrofejniji je klub u talijanskom nogometu s rekordnim brojem osvojenih Serie A titula. Njihov prepoznatljiv crno-bijeli dres postao je ikona talijanskog nogometa, dok stadion privlači navijače iz cijelog svijeta. Juventus je poznat po svom obrambenom stilu igre i snažnoj taktičkoj disciplini, a osvojio je i dvije Lige prvaka te brojne domaće i međunarodne trofeje. Zanimljivo da je Juventus prvi klub u povijesti koji je osvojio sva UEFA-ina klupska natjecanja – Ligu prvaka, Kup pobjednika kupova i Kup UEFA – čime je 1985. godine postao pionir europskog nogometa.

Inter Milano, poznat kao Internazionale ili jednostavno Inter, osnovan je 1908. godine i jedan je od najuspješnijih talijanskih klubova. Crno-plavi dres postao je simbol kluba koji svoje domaće utakmice igra na stadionu Giuseppe Meazza, kojeg dijeli s rivalom Milanom, a kada se zove San Siro. Inter je osvojio 19 naslova Serie A, 7 Coppa Italia i 3 puta Ligu prvaka, uključujući čuvenu “tripletu”. To znači da je klub osvojio ligu, kup i Ligu prvaka i to u sezoni 2009./2010. pod vodstvom Josea Mourinha. I zanimljivost: Inter je jedini talijanski klub koji nikada nije ispao iz prve lige Serie A.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Inter – Juventus?

Utakmica 9. kola talijanske Serije A između klubova FC Internazionale Milano i Juventus FC igrat će se na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu u nedjelju, 27. listopada 2024. godine, od 18 sati. Prijenos ove nogometne utakmice bit će u Hrvatskoj osiguran na TV kanalu Arena Sport 2. Što se tiče kladionica, one veliku prednost daju Interu. Tako je na pobjedu tog kluba kvota 1.90, na pobjedu Juventusa kvota je čak 5.20, dok je kvota na neriješeno 3.60.

Više o nogometnom klubu Juventus FC doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi juventus.com. Više informacija o talijanskom nogometnom klubu FC Internazionale Milano možete naći na Wikipediji. Sve što vas dodatno zanima vezano za talijansku Serije A doznajte to na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Juventus training ahead of Champions league | Eyes on VfB Stuttgart

Tagged