severance | 2024.

Severance | Druga sezona intrigantne priče o korporativnom distopijskom svijetu dobila prvi trailer!

Druga sezona popularne serije “Severance” koju producira Apple TV+ konačno je dobila prvi trailer! A on najavljuje nastavak intrigantne priče o korporativnom distopijskom svijetu. Podsjetimo, serija je oduševila i publiku i kritičare, a u novu sezonu uloženo je čak 200 milijuna dolara. Prva sezona postala je pravi hit, s impresivnih 97% na Rotten Tomatoesu i prosječnom ocjenom 8.7 na IMDb-ju, dok je završna epizoda ocijenjena s nevjerojatnih 9.7.

Radnja TV serije Severance prati zaposlenike tvrtke koji pristaju na implantaciju uređaja za potpunu separaciju privatnog i poslovnog života. Zbog toga na poslu nemaju sjećanja na privatni život, a izvan posla zaboravljaju sve vezano uz radno mjesto. Premda zvuči kao rješenje za one koji nisu zadovoljni poslom, serija postavlja važna pitanja o identitetu i posljedicama takve separacije, istražujući što znači postojati samo u radnom okruženju.

U glumačkoj postavi ističu se Adam Scott, Britt Lower, Patricia Arquette, John Turturro, Trammel Tillman, Zach Cherry i Christopher Walken. Veliki broj epizoda režirao je Ben Stiller, koji kaže kako su očekivanja publike velika i kako je cilj tima ostati vjeran originalnoj viziji serije. Dodajmo da nova sezona serije Severance izlazi u petak, 17. siječnja 2025. godine. A trailer obećava dodatno istraživanje kompleksnog svijeta u kojem se prepliću stvarnost i distopija. Više o ovoj TV seriji doznajte na IMDB-u.

VIDEO TRAILER | Severance | Season 2 Official Teaser | Apple TV+

Tagged