zadar - crvena zvezda | aba liga | košarka

KOŠARKA | Zadar i Crvena Zvezda na Višnjiku igraju susret 6. kola ABA lige u subotu, 26. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos uživo?

Zadar i beogradska Crvena Zvezda susret će se u dvoboju u sklopu 6. kola AdmiralBet ABA lige u subotu, 26. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a počet će u 20 sati. A osim u samoj dvorani, ovaj susret možete gledati i u izravnom TV prijenosu. Što se tiče stanja na tablici ABA lige, nakon pet kola na prvom mjestu je Partizan sa pet pobjeda. Crvena Zvezda je peta sa tri, dok je Zadar četrnaesti sa samo jednom pobjedom. Dodajmo da je Cibona na 15. mjestu i ima također samo jednu pobjedu.

Crvena zvezda je momčad u rangu Partizana s kojim smo igrali u prošlom kolu. To su euroligaške momčadi i moramo napraviti enormnu potrošnju da uopće dođemo u priliku zaprijetiti im. Teško mi je uspoređivati tko je bolji od njih, no svakako oboje su vrlo kvalitetni. Nadam se da ćemo protiv Zvezde igrati makar slično kao protiv Partizana. Nama je važno vidjeti što je s Mazalinom i njegovom ozljedom, Kalajžić se vraća nakon ozljede, ali još uvijek nije u formi. Sedam minuta koje je odigrao dobro će mu doći u njezinom hvatanju, izuzetno nam je biran igrač u rotaciji vanjske linije”, rekao je Danijel Jusup, trener Zadra.

Beogradska momčad nema idealan start u ABA ligi. Izgubila je na premijeri u Dubaiju i zatim iznenađujuće kod Splita. U prošlom kolu u gostima je pobijedila Budućnost i tako pokazala kako se ipak radilo o prolaznim slabostima. A o tome kako će proći u Zadru, nešto će se pitati i domaću momčad. “Nadam se da ćemo u utakmicu ući kao u onu protiv Partizana. To je jedna od najtežih utakmica, još jedna euroligaška momčad, nema smisla pričati o kvaliteti rostera. Utakmica protiv Partizana pa i pobjeda Splita, pokazali su nam da se može igrati s njima. Moramo gledati sebe, ući u utakmicu s vjerom da možemo nešto napraviti, ostati što duže u igri i zapapriti kao što smo Partizanu“, dodao je Marko Ramljak, kapetan Zadra.

Košarka uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zadar – Crvena Zvezda?

Utakmica 6. kola Admiralbet ABA lige između klubova Zadar i Crvena Zvezda igrat će se u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru. Utakmicu možete uživo gledati u subotu, 26. listopada 2024. godine, od 20 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos košarkaške utakmice na televiziji, prijenos ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Dodajmo da su za ovaj susret kladionice procijenile da će otići na stranu Crvene Zvezde. Tako pobjeda Zvezde ima kvotu 1.10, pobjeda Zadrana ima kvotu 7.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 23.00.

Više o Crvenoj Zvezdi doznajte na klupskim stranicama na adresi kkcrvenazvezda.rs. Više informacija o KK Zadar možete naći na službenoj klupskoj mrežnoj stranici na adresi kkzadar.hr. Prijenos košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Snimka susreta Zadra i Crvene zvezde (74:81) iz 7. kola ABA lige | 12.11.2023.

Tagged