nk rudeš zagreb - hnk cibalia vinkovci

NOGOMET | Rudeš i Cibalia igraju susret 12. kola Prve NL u subotu, 26. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos uživo?

NK Rudeš Zagreb i HNK Cibalia Vinkovci igraju susret u sklopu 12. kola Supersport Prve NL u subotu, 26. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati na stadionu Športskog centra Rudeš u Zagrebu, a počinje u 13.50 sati. Što se tiče stanja na tablici, nakon odigranih 11. kola na prvom i drugom mjestu su Vukovar i Opatija, a imaju po 21 bod. Na trećem mjestu je Dubrava sa 20, dok su četvrte Sesvete sa 18 bodova. A šesta Cibalia i osmi Rudeš imaju po 14 bodova. Zadnji, dvanaesti, je osječki Zrinski koji ima samo četiri boda.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rudeš – Cibalia?

Utakmica 12. kola Prve NL između nogometnih klubova NK Rudeš Zagreb i HNK Cibalia Vinkovci igra se na stadionu Športskog centra Rudeš u Zagrebu. Ovaj susret možete uživo gledati u subotu, 26. listopada 2024. godine, od 13.50 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, rezultat ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoza na kladionicama, Rudešu se ozbiljnija prednost u ovom susretu. Tako je na pobjedu Rudešana koeficijent 1.85, na pobjedu Vinkovčana je 3.80, dok je kvota na neriješen rezultat 3.40.

Više o nogometnom klubu HNK Cibalia doznajte na klupskim mrežnim stranicama na adresi hnk-cibalia.hr. O zagrebačkom klubu NK Rudeš više informacija možete naći na njihovim klupskim stranicama na adresi nk-rudes.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Snimka susreta Cibalie i Rudeša (2:0) iz 1. kola 1. NL

Tagged