cibona - dubai

KOŠARKA | Cibona i Dubai BC igrat će susret 6. kola ABA lige u subotu, 26. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos uživo?

Cibona i Dubai BC igrat će susret u sklopu 6. kola ABA lige u subotu, 26. listopada 2024. godine. Ovaj međukontinentalni košarkaški spektakl će se igrati u Draženovom domu, a počet će u 21 sat. “Čeka nas teška i zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je po kvaliteti u samom vrhu ABA lige. Moramo biti čvrsti i dosljedni u obrani, iskontrolirati skok te pružiti svoj maksimum u ovom trenutku”, rekao je Bariša Krasić, trener Cibone.

“Šesto kolo ABA lige nam donosi prilično bitnu utakmicu. Dubai je jedna od najboljih momčadi u ligi, tako da u utakmicu moramo ući s pobjedničkim stavom”, dodao je Talib Zanna, 34-godišnje i 206 centimetara visoko krilo Cibone. Dodajmo, ulaznice za ovaj susret dostupne su na blagajni dvorane na dan utakmice od 19 sati.

Dubai BC (Dubai Basketball Club) profesionalni je košarkaški klub iz Dubaija, osnovan kako bi promovirao košarku i okupljao talentirane igrače iz regije i šire. Klub se natječe u domaćim i regionalnim ligama, a svojom prisutnošću pomaže popularizaciji košarke na Bliskom istoku. Dubai BC poznat je po modernom pristupu treninzima, angažiranju međunarodnih trenera i ulaganju u razvoj mladih talenata. Klub redovito privlači pozornost ljubitelja košarke zahvaljujući dinamičnom stilu igre i impresivnim nastupima. Uz ambicije za natjecanja na višim razinama, Dubai BC aktivno radi na jačanju sportskih veza u regiji i širenju sportske kulture. Više o ovom košarkaškom klubu doznajte na klupskim mrežnim stranicama na adresi dubaibasketball.com.

Košarka uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Dubai?

Utakmica 6. kola AdmiralBet ABA lige između Cibone i Dubaija igra se u dvorani Dražen Petrović u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u subotu, 26. listopada 2024. godine, od 21 sat. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 3 HR. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos i rezultat ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one smatraju da će Dubai lako pobijediti u ovom susretu. Tako je na pobjedu gostiju kvota 1.15, na pobjedu Vukova je 6.50, dok neriješen rezultat ima koeficijent 17.00.

Više o košarkaškom klubu Cibona Zagreb doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi cibona.com. Više o klubu Dubai BC možete pronaći na Wikipediji. Sve što vas zanima o košarkaškoj regionalnoj ABA ligi doznajte na Wikipediji. Prijenos ove košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | ABA league – Top 5 | Round 5 – season 2024/2025

Tagged