mladen grdović | turneja "evo mene moji ljudi" | 2024.

Mladen Grdović slavljeničku turneju “Evo mene moji ljudi” tijekom studenog 2024. godine nastavlja u Karlovcu, Rijeci i Čakovcu

Mladen Grdović svoju veliku slavljeničku koncertnu turneju naziva “Evo mene moji ljudi” u studenom 2024. godine nastavlja u Karlovcu, Rijeci i Čakovcu! Grdović će u Karlovcu zapjevati u petak, 15. studenog, u Školskoj sportskoj dvorani Mladost. Potom je na redu Rijeka u subotu, 23. studenog, u Centru Zamet i konačno Čakovec u subotu, 30. studenog, gdje će se velika dalmatinska fešta održati u Dvorani Graditeljske škole Čakovec.

“Dragi moji, velika mi je čast i zadovoljstvo sve vas pozvati na moju feštu povodom 45 godina glazbene karijere. Jako se veselim svakom gradu u koji stižem u studenom, a uz svoje drage goste u Karlovcu, Rijeci i Čakovcu samo mogu reći da nas sve zajedno očekuju večeri prepune dobrih emocija i prekrasnih pjesama. Evo mene moji ljudi!”, poručio je ponosni Mladen Grdović, koji itekako ima razloga za slavlje. Naime, jubilej od 45 godina u samom vrhu domaće estrade nije mala stvar.

Zadarski pjevač i kralj zabave za svaki grad priprema mnoštvo iznenađenja i poznate goste. Tako će na predstojećem koncertu u Karlovcu u petak, 15. studenog, s Mladenom zapjevati i Zlatko Pejaković, Davor Borno, Ivan Zak, Antonija Šola, Dino Petrić, Frano Pehar & Tarapana i Sanella & Jure Brkljača. Popularna imena hrvatske estrade Mladenu će se pridružiti i u subotu, 23. studenog, u Rijeci. A tada s njim pjevaju Lidija Bačić, Elio Pisak, Davor Borno i Učiteljice. Ali ponovno i Zlatko Pejaković, Dino Petrić, Frano Pehar & Tarapana i Sanella & Jure Brkljača.

Posljednji u nizu od ova tri velika koncerta je onaj u subotu, 30. studenog, u Čakovcu

Mladen Grdović je u goste pozvao Zlatka Pejakovića, Ivana Zaka, Lidiju Bačić, Davora Bornu i Alku Vuicu. Također, neće izostati ni Frano Pehar & Tarapana. Dodajmo da će na ovom čakovečkom koncertu gostovati i međimurski pjevač Ivan Mezga. Pjesme Dalmatinac sam, Nije u šoldima sve, Oči boje lavande, Tu je moj dom, Bolje živim nego ministar, Sve za ljubav, Evo mene moji ljudi i svi drugi veliki hitovi velikana hrvatske zabavne glazbe Mladena Grdovića garantiraju u svim gradovima u koje stiže višesatnu koncertnu zabavu bez premca. I to u atmosferi kakvu samo Mladen Grdović zna prirediti za svoje brojne fanove.

Ulaznice za sva tri predstojeća koncerta, u petak, 15. studenog, u Karlovcu, u subotu, 23. studenog, u Rijeci i u subotu, 30. studenog, u Čakovcu, dostupne su online sustavu Eventim. Također, u sva tri grada, ulaznice se mogu kupiti na svim lokacijama BP Petrola i u TISAK Media centrima. Sve što vas dodatno zanima o Mladenu Grdoviću, legendi hrvatske glazbe, doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO | Mladen Grdović – Sveta zemlja Dalmatina

Tagged