futsal dinamo - palma

MALI NOGOMET UŽIVO | Palma Futsal i Futsal Dinamo igraju 1. kolo Lige prvaka u utorak, 23. listopada 2023. godine | Gdje gledati prijenos?

AE Palma Futsal i MNK Futsal Dinamo igrat će susret u sklopu 1. kola grupe 3 UEFA Futsal Champions League u utorak, 23. listopada 2023. godine. Ova utakmica će se igrati u dvorani Palau Municipal d´Esports de Son Moix u Palma de Mallorci, a počet će u 19.30 sati. Dodajmo da prvu utakmicu u grupi istog dana, ali u 16:30 sati, igraju slovenski Dobovec i rumunjski United Galati.

Dodajmo da je utakmica Palma – Futsal Dinamo prva gostujuća u povijesti zagrebačkog malonogometnog kluba u Ligi prvaka. Također, ovo je za Dinamo drugi nastup u ovom europskom natjecanju, a ukupno će ovo biti četvrta utakmica u Ligi prvaka. Prošle sezone 2023./2024. Dinamo je debitirao u Ligi prvaka kao domaćin skupine u Zagrebu, s utakmicama u Draženovom domu. Tada su Plavi odigrali tri utakmice, ostvarivši dvije pobjede i jedan poraz. Pobijedili su švedski Örebro i crnogorski Titograd, dok su u napetoj utakmici izgubili od poljske Lubawe. Zanimljivo, prošle godine je u skupini Lige prvaka samo pobjednik prošao elitnu rundu ovog natjecanja. No, ove godine iz naše skupine dalje idu tri od četiri ekipe.

AE Palma Futsal osnovana je 1998. godine pod imenom Associació Esportiva Manacor u gradu Manacoru na istočnoj strani otoka. Zbog problema s infrastrukturom, klub se 2014. godine preselio u glavni grad otoka, Palmu i promijenio ime. Palma je svoj prvi naslov Lige prvaka osvojila u premijernom nastupu u sezoni 2022./2023., pobijedivši Sporting iz Lisabona u finalu. Uspjeh su ponovili i sezonu kasnije, tj. 2023./2024.), kada su u finalu svladali Barcelonu.

Futsal uživo | UEFA Futsal Champions League | AE Palma Futsa – MNK Futsal Dinamo | Gdje gledati prijenos?

Susret 1. kola UEFA Futsal Champions League igra se u utorak, 23. listopada 2024. godine, od 19 sati, a igraju ga Palma Futsal i Futsal Dinamo. Prijenos ovog meča iz Palma de Mallorce bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, povremeni prijenos i rezultat možete uživo čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one veliku prednost daju Palmi, a na pobjedu ovog kluba kvota je 1.07. Na pobjedu Dinama koeficijent ne čak 13.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 9.00.

Sve što vas zanima o zagrebačkom malonogometnom klubu Futsal Dinamo doznajte na Wikipediji ili na njihovom Facebook profilu. A o španjolskom klubu AE Palma Futsal više doznajte na Wikipediji. Sve što vas zanima o UEFA Futsal ligi prvaka doznajte to na Wikipediji. Prijenos ovog futsal finala uživo, video online ili livestream prijenosu možete pratiti na svim dostupnim platformama. A to su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

VIDEO | Futsal Dinamo – Lubawa 7:9 | Sažetak 2. kola Glavne runde UEFA Futsal Lige prvaka | 25.10.2023.

Tagged