barcelona - bayern

NOGOMET UŽIVO | Barcelona i Bayern igraju susret 3. kola Lige prvaka u utorak, 23. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Barcelona i Bayern igrat će susret u sklopu 3. kola UEFA Lige prvaka u utorak, 23. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati na stadionu Olímpic Lluís Companys u Barceloni, počet će u 21 sat, a sudit je joj 44-godišnji slovenski sudac Slavko Vinčić. A nakon dva odigrana kola Lige prvaka Bayern i Barcelona su na 18. i 19. mjestu i imaju po tri boda. Podsjetimo, u prvom kolu je Bayern na Allianz Areni pobijedio Dinamo s velikih 9:2, a što je uzrokovalo i smjenu trenera Jakirovića. Također, istog dana i u isto vrijeme, svoj susret 3. kola Lige prvaka u Salzburgu igraju Red Bull i Dinamo.

Nogometni klub Barcelona, osnovan 1899. godine, jedan je od najuspješnijih i najpoznatijih klubova na svijetu. Klub igra na stadionu Camp Nou, najvećem u Europi, s kapacitetom preko 99.000 gledatelja. Barcelona se natječe u španjolskoj La Ligi, a poznata je po svojoj filozofiji napadačkog nogometa i akademiji La Masia koja je proizvela brojne vrhunske igrače poput Lionela Messija, Xavija i Andresa Inieste. Klub je osvojio brojne domaće i međunarodne trofeje, uključujući pet titula Lige prvaka. I jedna zanimljivost – Barcelona je jedan od rijetkih klubova u svijetu u vlasništvu svojih navijača, što im omogućuje demokratsko upravljanje.

Nogometni klub Bayern München, osnovan 1900. godine, najuspješniji je klub u Njemačkoj i jedan od vodećih u Europi. Bayern je osvojio rekordnih 32 naslova njemačke Bundeslige i šest puta Ligu prvaka, uključujući povijesnu trostruku krunu 2013. i 2020. godine. Dom kluba je Allianz Arena u Münchenu, poznata po svom jedinstvenom osvjetljenju. Bayern je također poznat po svojoj stabilnoj organizaciji i financijskoj snazi. Zanimljivost ovog kluba je da ima više od 300.000 članova. A to ga čini jednim od najvećih sportskih klubova na svijetu po broju članova. I dodajmo, članstvo omogućuje navijačima izravno sudjelovanje u upravljanju kluba.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Barcelona – Bayern?

Utakmica 3. kola UEFA Lige prvaka između klubova FC Barcelona i FC Bayern Munich igra se na stadionu Olímpic Lluís Companys u Barceloni u utorak, 23. listopada 2024. godine, od 21 sat. A prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, rezultat ove, ali i drugih utakmica Lige prvaka moći ćete čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one malu prednost daju Bayernu. Tako je na pobjedu Bavaraca kvota 2.65, na pobjedu Barcelone je čak 2.70, dok je kvota na neriješen rezultat 4.00.

Više o nogometnom klubu FC Barcelona doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi fcbarcelona.com. Više informacija o klubu FC Bayern Munich možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Najava utakmice 3. kola Lige prvaka između Barcelone i Bayerna

Tagged