red bull salzburg - dinamo zagreb

NOGOMET UŽIVO | Red Bull Salzburg i Dinamo, njihovi U19 timovi, igrat će susret 3. kola Lige prvaka mladih u srijedu, 23. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Red Bull Salzburg i Dinamo, njihovi U19 timovi, igrat će susret 3. kola Lige prvaka mladih u srijedu, 23. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati u Salzburgu, u istom gradu gdje će prva momčad u 21 sat snage odmjeriti s austrijskim istoimenim predstavnikom. Podsjetimo, u prvom susretu Dinamo je u Münchenu izgubio od Bayerna 2:1, dok je u drugom dvoboju u Zaprešiću svladao Monaco 1:0. A dan uoči utakmice dvoboj je najavio trener Ivica Banović, koji je odmah otkrio kako je momčad kompletna i na okupu: “Nitko ne nedostaje, svi su zdravi i to nas veseli. Ali nam i daje optimizam pred ovu utakmicu.”

Salzburg u prva dva kola ima dvije pobjede uz osam zabijenih golova. Oni su fizički i posebno trkački jako moćni. Strahovito su brzi, poput Monaca i igraju jako okomito. Uvijek gledaju prema naprijed s puno utrčavanja u dubinu pa ćemo na to morati posebno pripaziti. Također, vole igrati visoki presing i naprijed idu čovjek na čovjeka. S obzirom na to očekujem vrlo otvorenu utakmicu”, dodao je trener Banović.

“Dodao bih da je Salzburgova nogometna akademija jedna od najboljih u Europi. Oni na godišnjoj bazi izbacuju desetke vrhunskih talenata. Mislim da se ne može pogriješiti kada klub ima svrhu i identifikaciju poput Salzburga. Oni se identificiraju s direktnim, vertikalnim i napadačkim nogometom. Imaju financijska sredstva koja vrlo pametno ulažu i za svako godište koje imaju u akademiji dovode profile igrača koji mogu odgovoriti njihovim zahtjevima”, smatra trener Dinama U19.

U Salzburgu igraju trkački moćni igrači koji ne moraju biti tehnički maksimalno potkovani

“Njihovi igrači su po pitanju fizičke moći su u granicama genijalnosti. Drže se svog plana, a doveli su i nevjerojatno veliki broj igrača. Da sada ne spominjem i okruženje akademije koja se bavi igračima 24 sata dnevno i pazi se na spavanje i prehranu, ali i na sve ostale detalje. Iz te akademije ne izlaze samo vrhunski nogometaši, već vrhunski sportaši općenito, ali i vrhunski ljudi”, rekao je Ivica Banović.

“Što se tiče remija kojeg smo zabilježili prošlog vikenda s Kustošijom u gostima, to nam daje dodatni motiv. Jer kada odigraš neriješeno u prvenstvu nisi zadovoljan, jer to nije rezultat koji se očekuje u Dinamu. Ali moram reći da dugo nisam bio zadovoljniji nakon neke utakmice. Način na koji smo igrali, šanse koje smo stvarali, dominacija koju smo imali, sve su to stvari kojima sam bio vrlo zadovoljan i po pitanju njih teško mogu pronaći neku zamjerku. Nedostajalo nam je efikasnosti i preciznosti u završnici, tako da na tome moramo poraditi. Međutim, stav i pristup su odlični, tako da vjerujem da će baš zbog toga sve doći na mjesto. Za utakmicu sa Salzburgom im ne treba dodatna motivacija, vjerujte mi. Svi su oni dovoljno svjesni da igraju Ligu prvaka“, poručio je trener Banović.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice FC Red Bull Salzburg U19 – GNK Dinamo Zagreb U19?

Utakmica 3. kola UEFA Lige prvaka mladih između klubova FC Red Bull Salzburg i GNK Dinamo Zagreb igra se u austrijskom gradu Salzburgu i to u srijedu, 23. listopada 2024. godine, od 15.30 sati. A prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na klupskom mrežnoj stranici na adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu FC Red Bull Salzburg možete naći na Wikipediji. Sve što vas zanima o Ligi prvaka mladih znanoj i kao UEFA Youth League doznajte također na Wikipediji. A prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | dRevija | Godišnja preplata na Dinamo Reviju

Tagged