piknik park | linkin park tribute band | boogaloo zagreb | 26.10.2024.

Piknik Park po jubilarni 15. put organizira veliku Linkin Park fešta i to u u Boogaloou u subotu, 26. listopada 2024. godine

Zagrebački fanovi Linkin Parka ponovno dolaze na svoje i to po jubilarni 15. put jer nam u goste ponovo dolazi Piknik Park! A nakon fantastičnog nastupa u travnju, Mađari iz Linkin Park tribute benda vraćaju se u Boogaloo u subotu, 26. listopada 2024. godine, napraviti još jednu feštu za pamćenje. I dodajmo, to će ovoga puta napraviti s novim basistom. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 12 eura mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu. A na dan koncerta na ulazu u Boogaloo će, ako koja ostane, koštati 14 eura. Napomenimo da se vrata kluba otvaraju u 21, a koncert počinje u 21.30 sati.

“Prošlo je sedam i pol godina otkako smo prvi put nastupili, odnosno bolje rečeno, otkrili Zagreb. Tko bi tada pomislio da će nam to postati gotovo novi dom. Tu se zaista osjećamo kao kod kuće. Posebno nas veseli vidjeti lica koja nas prate od samih početaka ove hrvatske avanture. Ali i uvijek neka nova lica. Vidimo se u subotu, očekujte ludilo”, poručili su poslovično dobro raspoloženi momci iz benda Piknik Park. Ukratko, velika je ljubav između Piknik Parka i Zagreba, tu nema spora. A svaki od prethodnih 14 nastupa bio je poseban na svoj način.

Piknik Park je Linkin Park tribute bend iz Budimpešte, a on postoji već priličan niz godina. Svirali su po gotovo cijeloj Europi na raznim festivalima i klubovima. No zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih i najvjernijih, što se svaki put i pokaže istinitim na njihovim koncertima. Tko je bio, znat će. Ukratko, svi moraju doći na ovaj koncert i osjetiti iz prve ruke što znači kad cijeli klub uglas pjeva od prve do posljednje pjesme. Od One Step Closer i Crawling preko New Divide i Numb do In the end i Breaking The Habit. Inače, bend je nakon sedam godina napustio Norbert, a novi basist je Gabor. Red je čovjeku prirediti poštenu dobrodošlicu. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO | Piknik Park – Numb (Linkin Park tribute)



Tagged