laura kovačević - jedna u nizu | 2024.

Laura Kovačević, mlada nada glazbene scene, osvaja novim singlom “Jedna u nizu”

Mlada i odvažna kantautorica Laura Kovačević ima samo devetnaest godina, ovog proljeća oduševila je nastupom na Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Nije bitno”, a sada predstavlja svoj novi singl “Jedna u nizu”.

Jedna u nizu govori o onom osjećaju kada misliš da si našao nekog posebnog. Tada sve daješ od sebe i misliš – ovo je to. Ali onda shvatiš da za tu osobu nisi toliko poseban, već si samo – još jedan u nizu? E, o tome se radi. Govori o onom tihom trenutku kad shvatiš da nema smisla više se boriti. Nekako je tužno, ali i oslobađajuće. Jer kada jednom prihvatiš da ta osoba nije bila ta za tebe, možeš se okrenuti sebi i krenuti dalje”, o pjesmi je otkrila Laura.

Pjesma Jedna u nizu je zvukom izrazito moderna, a elektronski pop zvuk joj je dao posebnu svježinu. A takav zvuk je i bio fokus Laurinog stalnog produkcijskog tima. Dodajmo, tekst i glazbu potpisuje Laura, aranžman su kreirali Igor Drvenkar i Dario Mihić, a mastering pjesme potpisuje Ivan Pešut. Više o ovoj mladoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO | Laura Kovačević – Jedna u nizu

Tagged