zadar - cibona | hrvatska premijer liga

KOŠARKA UŽIVO | Zadar i Cibona igraju derbi 5. kola Premijer lige na Višnjiku u četvrtak, 24. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Zadar i Cibona igrat će derbi susret u sklopi 5. kola Favbet Premijer lige u četvrtak, 24. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a počet će u 19 sati. Podsjetimo, nakon četiri kola lige na su prvom mjestu Zadar i Split sa 8 bodova, a slijede ih Cedevita Junior, Kvarner i Cibona sa 7 bodova. Bariša Krasić, trener Cibone, svjestan je izazova koji ih očekuje protiv trenutno vrlo jakog Zadra. No, on vjeruje u borbeni duh svoje momčadi.

Zadar je izraziti favorit u ovoj utakmici i trenutno su u puno boljoj formi nego mi. To je najbolje pokazala njihova posljednja utakmica protiv Partizana, gdje su odigrali odlično i bili potpuno ravnopravni jednoj euroligaškoj momčadi. Iako imamo određenih problema, mi smo Cibona. Na svakoj utakmici idemo na pobjedu i tako će biti i ovaj put. Očekujem zanimljivu i borbenu utakmicu”, rekao je Bariša Krasić.

“U četvrtak, 24. listopada, na rasporedu nam je derbi sa Zadrom. To je iznimno važna utakmica za nas. Zadar je uvijek neugodna ekipa na domaćem terenu, a sada su i u izvrsnoj formi, što su pokazali i u utakmici protiv Partizana, gdje su bili u egalu cijelu utakmicu. A svi znamo kakva je Partizan ekipa. Mi smo ovaj tjedan naporno radili, pripremali smo se kroz skauting. Pobjeda protiv Dinama nam je dala potreban vjetar u leđa i idemo dolje po pobjedu. Bit će teško, ali mislim da smo spremni”, rekao je Vigo Bart, 192 centimetra visok bek Cibone.

Košarka uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zadar – Cibona?

5. kolo Favbet Premijer lige igraju KK Zadar i KK Cibona Zagreb u dvorani na Višnjiku u Zadru. Utakmicu možete uživo gledati u četvrtak, 24. listopada 2024. godine, od 19 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos košarkaške utakmice na televiziji, prijenos ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju da će pobijediti Zadar i to vrlo lako. Tako je na Zadrane kvota 1.20, a na Cibose je čak 5.50.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Zadar možete naći na službenoj klupskoj mrežnoj stranici na adresi kkzadar.hr. Prijenos košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Snimka susreta Cibone i Zadra iz 1. kola ABA lige

Tagged