real madrid - borussia dortmund

NOGOMET UŽIVO | Real Madrid i Borussia Dortmund igrat će susret 3. kola Lige prvaka u utorak, 22. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Real Madrid i Borussia Dortmund igrat će susret u sklopu 3. kola UEFA Lige prvaka u utorak, 22. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati na stadionu Santiago Bernabéu, počet će u 21 sat, a sudit će ju 40-godišnji rumunjski sudac Istvan Kovacs. Što se tiče stanja na ljestvici Lige prvaka, Real je 17. sa jednom pobjedom i jednom porazom, dok je Borussia prva, ima dvije pobjede i gol razliku 10:1. Dodajmo da istog dana, ali u 18.45 sati, svoj susret 3. kola Lige prvaka igraju Monaco i Crvena zvezda.

Real Madrid je jedan od najpoznatijih i najuspješnijih nogometnih klubova na svijetu, osnovan 1902. godine. Klub iz Madrida osvojio je rekordnih 14 naslova u UEFA Ligi prvaka, čime se ističe kao vodeći klub u povijesti natjecanja. Također je osvajao brojne domaće trofeje, uključujući više od 30 naslova španjolske La Lige. Real Madrid poznat je po svojim slavnim igračima, poput Alfreda Di Stéfana, Cristiana Ronalda, Luke Modrića i Zinedinea Zidanea, koji je bio i uspješan trener kluba. A Santiago Bernabéu, njihov stadion, simbol je europskog nogometa i domaćin velikih sportskih trenutaka.

Borussia Dortmund, osnovana 1909. godine, jedan je od najuspješnijih i najpopularnijih nogometnih klubova u Njemačkoj. Klub je osvojio više naslova u Bundesligi, uključujući povijesni uspjeh 2011. i 2012. godine, a 1997. osvojio je UEFA Ligu prvaka. Poznata po strastvenim navijačima i elektrizirajućoj atmosferi na stadionu Signal Iduna Park, Borussia Dortmund ima reputaciju kluba koji razvija mlade talente. Žuto-crni dresovi i ofenzivni stil igre postali su sinonim za atraktivan nogomet. Klub se natječe na najvišim razinama njemačkog i europskog nogometa, često kao izazivač velikom rivalu, Bayernu.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Real Madrid – Borussia Dortmund?

Susret 3. kola UEFA Lige prvaka igraju klubovi Real Madrid CF i Borussia Dortmund u utorak, 22. listopada 2024. godine, od 21 sat. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 1. Što se tiče kladionica, one predviđaju pobjedu Reala. Tako je na Madriđane kvota 1.55, neriješen rezultat ima koeficijent 6.20, dok pobjeda Borussije ima kvotu 5.00.

Više o nogometnom klubu Borussia Dortmund doznajte na Wikipediji. Više informacija o klubu Real Madrid CF možete naći na klupskim stranicama na adresi realmadrid.com/en. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Final training session before Borussia Dortmund clash! | Training, Flight, Bernabeu | Inside Champions league

Tagged