slavonija požega - osijek

NOGOMET UŽIVO | Slavonija Požega i Osijek igraju susret osmine finala Kupa u utorak, 22. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

NK Slavonija Požega i NK Osijek igrat će susret osmine finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa u utorak, 22. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati na stadionu ŠRC Požega, a počet će u 17 sati. Dodajmo da će istog dana, ali u 19.30 sati, svoj susret osmine finala igrati Bednja Bedenica i Rijeka. A ostali parovi osmine finala Kupa su Rudeš – Istra 1961, Mladost Ždralovi – Hajduk Split, Varaždin – Gorica, Šibenik – Slaven Belupo, Bjelovar – Dinamo i Dugopolje – Lokomotiva. Svi ostali susreti će se igrati krajem listopada i polovicom studenog 2024. godine.

NK Slavonija Požega je nogometni klub iz Požege, osnovan 1925. godine, što ga čini jednim od najstarijih klubova u Slavoniji. Klub se natječe u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi te je prepoznatljiv po razvijanju mladih talenata i jakom lokalnom identitetu. Stadion Slavonije, popularno zvan Stadion kraj Orljave, može primiti nekoliko tisuća gledatelja i domaćin je brojnih sportskih i društvenih događanja. Klub njeguje dugu tradiciju i ima veliku podršku lokalne zajednice, a svojim uspjesima i kontinuiranim radom promovira nogomet i sport u regiji.

“Kup je natjecanje koje nam puno znači. Gladni smo nove pobjede i naravno da želimo ići dalje. Trebamo nastaviti dobar trend i odigrati kvalitetnu utakmicu. Bit će to ozbiljna zadaća za nas, naravno da ćemo promijeniti neke igrače, ali ne previše, iako imamo puno ozlijeđenih. Mislim da ću uvesti neke igrače koje nismo imali na dispoziciji u Šibeniku, kao što je recimo Mikolčić koji je tamo bio na klupi, ali nije mogao nastupiti. Također, Cvijanović bi ovaj puta također mogao zaigrati. Ovo je trenutak za pojedince koji su do sada manje igrali da pokažu svoje kvalitete jer u ovom razdoblju, sve do utakmice s Rijekom, trebamo sve raspoložive igrače iz rostera”, rekao je Federico Coppitelli, trener Osijeka.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Slavonija Požega – Osijek?

Susret osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između klubova NK Slavonija Požega i NK Osijek igra se u utorak, 22. listopada 2024. godine, od 17 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će na kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos ćete povremeno uživo moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju da u ovoj utakmici prednost imaju Osječani. Tako je na pobjedu Osijeka kvota 1.07, na pobjedu Slavonije je 17.00, dok neriješen rezultat ima koeficijent 10.00.

Više o nogometnom klubu NK Osijek doznajte na mrežnoj adresi nk-osijek.hr. Više informacija o klubu NK Slavonija Požega možete naći na klupskim Facebook stranicama. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Coppitelli uoči kup utakmice između Slavonije i Osijeka

Tagged