bednja - rijeka

NOGOMET UŽIVO | Bednja i Rijeka igrat će susret osmine finala Kupa u utorak, 22. listopada 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

NK Bednja Beletinec i HNK Rijeka igrat će susret osmine finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa u utorak, 22. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati na stadionu “Kraj mosta”, a počet će u 19.30 sati. Dodajmo da će istog dana, ali u 17 sati, svoj susret osmine finala igrati Slavonija Požega i Osijek. A ostali parovi osmine finala Kupa su Rudeš – Istra 1961, Mladost Ždralovi – Hajduk Split, Varaždin – Gorica, Šibenik – Slaven Belupo, Bjelovar – Dinamo i Dugopolje – Lokomotiva. Svi ostali susreti će se igrati krajem listopada i polovicom studenog 2024. godine.

Zanimljivo se prisjetiti da su Rijeka i Bednja već su igrali kup utakmicu i to prije devet godina, kada su Bijeli u Beletincu slavili s 10:0. A danas je NK Bednja Beletinec član Elitne ŽNL Varaždinske, što odgovara petom rangu natjecanja. Posjetimo da Rijeka dočekuje Bednju nakon tri uzastopna remija, ali s jasnim ciljem plasmana u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa. A priprema za sraz s Bednjom počela je analizom utakmice protiv Lokomotive.

“Nakon što smo dva puta pogledali utakmicu i analizirali je, žaljenje za pobjedom je još veće. Imali smo dobra razdoblja igre, kreirali smo dosta prilika, a imali smo i čak dvadeset i šest udaraca prema golu. Ukratko, ostaje žal zbog izgubljena dva boda. Moramo nastaviti u ovakvom ritmu, a tada će sigurno doći pobjede. No, što se tiče Bednje, pratio sam ih i uživo. Agresivna su momčad, u svom prvenstvu pobjeđuju, vodeća su momčad lige. Očekujem od svojih igrača da budu pravi i da od prve minute idemo po prolaz. Ovo je kup natjecanje u kojem nema popravnog, a svi znamo da su iznenađenja moguća. Od prve minute ćemo krenuti agresivno i tražiti prolaz. Rotacije? Sigurno će biti nekih promjena, ali ne velikih”, rekao je Radomir Đalović, trener Rijeke.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Bednja – Rijeka?

Utakmica osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između nogometnih klubova NK Bednja Beletinec i HNK Rijeka igra se u utorak, 22. listopada 2024. godine, od 19.30 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, povremeni prijenos i rezultat ćete moći uživo čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče omjera na kladionicama, one smatraju da će u ovoj utakmici pobijediti Rijeka. Na pobjedu Rijeke koeficijent je 1.20, na pobjedu Bednje je 7.50, dok je kvota za neriješenu utakmicu 6.50.

Više o nogometnom klubu NK Bednja doznajte na klupskoj Facebook stranici. Više informacija o klubu HNK Rijeka možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rijeka.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO | Radomir Đalović, trener Rijeke, uoči Bednje i susreta 1/8 finala Kupa

Tagged