lokomotiva - rijeka | hrvatska nogometna liga

Lokomotiva – Rijeka 2:2 | Lokosi izborili vrijedan bod protiv Riječana u 10. kolu HNL-a

Lokomotiva i Rijeka odigrali su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmicu 10. kola Supersport HNL-a u petak, 18. listopada 2024. godine, a ona je završila neriješeno 2:2. Golove su za Lokomotivu postigli Karačić (26.) i Čop (67. – 11 m), dok su za Rijeku bili precizni Radeljić (24.) i Smolčić (90.). Nakon ovog remija Rijeka je i dalje na drugom mjestu sa 20 bodova. Hajduk je prvi sa 24, a u ovom kolu igra protiv Slaven Belupa. Treći je Dinamo sa 19 bodova, a u 10. kolu HNL-a igra u Puli protiv Istre 1961.

“Nisam zadovoljan ovom utakmicom. Prvenstveno nisam zadovoljan sobom, a onda i načinom na koji smo odigrali prvo poluvrijeme. Ukratko, željeli smo pobijediti Lokomotivu i došli smo u Zagreb po pobjedu. No, to ipak nismo ostvarili”, rekao je Ivan Smolčić, 24-godišnji kapetan Rijeke.

“Težak teren stadiona u Kranjčevićevoj nije nikakvo opravdanje. Nismo ni mi bili ništa bolji, a kada smo uhvatili ritam dogodio se taj nesretni jedanaesterac. A onda smo se morali čupati i vaditi. No, uspjeli smo izjednačiti, a imali smo pred kraj i još neke prilike za pobjedu. To se na kraju nije dogodilo i očito pobjedu nismo ni zaslužili”, dodao je Smolčić. Sve dodatne informacije o HNK Rijeci doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi nk-rijeka.hr.

VIDEO | Lokomotiva – Rijeka 2:2 (snimka utakmice 10. kola HNL-a)

Tagged