ivan martić ivica - moja domovina hrvatska | 2024.

Ivan Martić Ivica predstavlja domoljubnu pjesmu “Moja domovina Hrvatska”

Ivan Martić Ivica predstavlja svoju novu i to domoljubnu pjesmu naziva “Moja domovina Hrvatska”. Glazbu i tekst za ovu pjesmu napisao je Dražen Žanko, dok je aranžman osmislio Antonio Zadro. Pjesmu prati i videospot u produkciji Andreja Smolića iz Live Studija. A posebnu simboliku spotu donose sudjelovanja značajnih osoba – heroja Domovinskog rata. Poput generala Ilije Rašića iz Slavonskog Broda i braće Zvonka i Zlatka Devedžića, branitelja iz Nove Gradiške. Također, spot uključuje mladog glazbenika Tomislava Šarića iz Tomislavgrada, te Fra Ivu Brezovića i druge sudionike.

Podsjetimo, Ivica je nedavno objavio novi album naziva Pravi prijatelji, svojevrsni spoj tradicije i suvremenosti, pružajući slušateljima glazbeni materijal koji će ih razveseliti i inspirirati. Pjesme su većinski vesele prirode i prigodne za nazdravit čašama na feštama i reći: “Živjeli!”.

Ivan Martić Ivica nije samo poznati pjevač etno pop glazbe, već je i istinski čovjek iz naroda čiji je utjecaj na hrvatsku glazbenu scenu neporeciv već više od dvadeset godina. Također, Ivica je poznat i po pjevanju istinski plemenitih i sentimentalnih stihova. Sve što vas dodatno zanima o ovom glazbeniku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO | Ivan Martić Ivica – Moja Domovina Hrvatska

Tagged