marko perković thompson - ne varaj me | 2024.

Marko Perković Thompson predstavlja live izvedbu pjesme “Ne varaj me”, a to je ujedno i još jedna najava njegovog novog albuma

Nakon objave live verzija hitova “Sine moj” i “Ako ne znaš šta je bilo”, najpopularniji hrvatski glazbenik Marko Perković Thompson podijelio je s obožavateljima još jedan nezaboravan trenutak s koncerta. I dodajmo, live izvedba pjesme “Ne varaj me” još je jedna najava novog izdanja. Točnije, live albuma snimljenog na spektakularnom koncertu u Dugopolju pred više od 40.000 vjernih obožavatelja.

Pjesma Ne varaj me već je u studijskoj verziji osvojila srca publike zahvaljujući svojoj poruci, a nalazi se na jednom od najuspješnjih albuma na našoj sceni E moj narode. Koncert na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju rasprodan je u rekordnom roku te će ga pamtiti svi koji su svjedočili ovom spektaklu. Live verzija pjesme Ne varaj me sada je dostupna na svim streaming platformama, a poput ostalih s ovog koncerta savršeno prikazuje Thompsonovu sposobnost prenošenja emocija te njegovu čvrstu povezanost s publikom koja ga vjerno prati godinama.

Marko Perković Thompson poznati je hrvatski glazbenik, rođen 27. listopada 1966. godine u Čavoglavama. Karijeru je započeo početkom 1990-ih tijekom Domovinskog rata, kad je pjesma Bojna Čavoglave postala simbol otpora. Thompson je poznat po domoljubnim pjesmama koje često tematiziraju ljubav prema domovini, vjeru i herojstvo. Njegovi albumi poput E, moj narode i Bilo jednom u Hrvatskoj postigli su veliki uspjeh. Iako je izuzetno popularan, njegov rad često izaziva kontroverze zbog optužbi za promicanje ekstremnih nacionalističkih stavova. No, Thompsonova glazba duboko je ukorijenjena u hrvatskoj kulturi. Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO | Marko Perković Thompson – Ne varaj me

Tagged