karla pupis - ne i ti | 2024.

Karla Pupis, mlada i talentirana glazbenica predstavlja svoj novi singl kojeg je nazvala “Ne i ti”

Mlada i iznimno talentirana glazbenica Karla Pupis predstavlja svoj novi singl kojeg je nazvala “Ne i ti”. A u njemu Karla ponovno oduševljava moćnim glasom, ali i prilično zaraznim ritmom. Podsjetimo, ova 23-godišnja glazbenica iza sebe ima nekoliko uspješnih singlova kojima gradi put do prvog studijskog albuma.

Dodajmo da je Karla Pupis na novom singlu Ne i ti nastavila suradnju s izvrsnim autorsko-producentskim timom, a kojeg čine Ines Prajo (glazba), Arijana Kunštek (tekst) i Ivan Popeskić (aranžman). Pjesmu prati i zanimljiv videospot, a kojeg je kreativno osmislio i režirao poznati dvojac Ira Tomić i John Kardum iz produkcije Ira & John.

Karla Pupis je od malih nogu njegovala ljubav prema glazbi. A svoju je karijeru započela već s devet godina kada je krenula u osnovnu glazbenu školu, a iskustvo je stjecala nastupajući na brojnim dječjim festivalima. Uz to, njezina posvećenost glazbi donijela joj je i brojne nagrade, među kojima se ističe priznanje publike na 17. Čansonfestu 2021. godine, gdje je nastupila sa skladbom Kako da ti rečen hvala. Više informacija o mladoj glazbenici i vrlo zanimljivoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO | Karla Pupis – Ne i ti

Tagged