zhiva - nije moj problem | 2024.

Zhiva, alt pop kantautorica, predstavlja singl “Nije moj problem”, a ona je ujedno i uvod u njezin drugi album

Alt pop kantautorica Iva Pažin Zhiva predstavila je novi video singl “Nije moj problem”. A ova je pjesma ujedno i uvod u Zhivin drugi album, koji stiže krajem studenog 2024. godine i ujedno simbolizira novo poglavlje u stvaralaštvu mlade glazbenice. Za razliku od debitantskog albuma “Pretjerujem” posvećenog mentalnom zdravlju, novi video singl, objavljen za Glitch Records, donosi osvježenje kroz optimističniju temu i zvuk. Mješavinom UK garagea s pjevnim pop melodijama, Zhiva nastavlja eksperimentirati s glazbenim žanrovima u svom prepoznatljivom stilu. Uz nju, autor i producent glazbe je Toshi Domaćin, s kojim je surađivala i na prvom albumu.

“Važno je osvjestiti da nije sve naš problem i da ne možemo baš uvijek pružiti pomoć ljudima oko sebe. A to ne možemo napraviti dok prije svega nismo odmorni i dobri sami sa sobom. No, to je u ovom hiper-brzom i preplavljujućem životu veoma teško. Ova pjesma je nastala kao vježba da ljudima i situacijama kažem NE“, poručuje Zhiva. A singl prati i upečatljiv video. Dodajmo, na njemu je radila s Toshijem Domaćinom (produkcija), Petrom Dolićem (režija i montaža), Ismarom Begtaševićem (kamera) i asistenticom Ajnom Grabus.

Talentirana kantautorica trenutno radi na drugom albumu kojeg će predstaviti na svom prvom velikom solističkom koncertu kojeg će održati u beogradskom Domu omladine u petak, 13. prosinca 2024. godine. Dodajmo, Zhiva će na koncertu imati dvije posebne gošće. Svoju glazbenu sestru MISH i novu mladu nadu Irinu Space, kao i goste suradnike s nadolazećeg albuma. A tijekom protekle, 2023. godine, Zhiva je nastupila u više od 20 gradova širom Srbije. Od Kosovske Mitrovice do Subotice, na festivalima EXIT i Arsenal, kao i u gradovima regije poput Sarajeva, Banje Luke, Tuzle, Zagreba, Skoplja i Sofije. Više o ovoj glazbenici znanoj i kao Iva Pažin doznajte na njezinom Facebook profilu.

VIDEO | Zhiva – Nije moj problem

Tagged