doček nove godine 2025

Doček Nove 2025. godine na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića, uz Miach, Grše, Hiljson Mandelu, Baby Lasagnu i Josipu Lisac

Grad Zagreb pripremio je bogat program za sve generacije za doček Nove 2025. godine. Ukratko, novu godinu Zagrepčane i njihove goste na Trgu bana Josipa Jelačića uvest će najveće zvijezde hrvatske glazbene scene. “S ponosom objavljujemo da će na dočeku Nove godine u Zagrebu nastupiti sjajni mladi izvođači. A to su Miach, Grše, Hiljson Mandela i Baby Lasagna, pobjednik publike ovogodišnjeg Eurosonga. Također, nastupit će i Josipa Lisac, bezvremenska diva hrvatske estrade”, rekao je Tomislav Tomašević, gradonačelnik Grada Zagreba.

Ovako jakim programom gradska uprava nastavlja Zagrepčanima i Zagrepčankama, kao i njihovim gostima, na glavni gradski Trg bana Jelačića dovoditi vrhunske glazbenike. Podsjetimo i na sjajne izvođače iz prijašnjih godina, od Psihomodo Popa, preko Pips, Chips i Videoclips do Leta 3, koji su nas uveli u prethodne tri nove godine. Dodajmo, doček Nove 2025. godine i Advent u Zagrebu zajednički organiziraju Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba.

“Uvjereni smo da će sve generacije Zagrepčana i Zagrepčanki, posebno oni mladi, uživati u novogodišnjem programu. Njegove detalje ćemo komunicirati na vrijeme, a uskoro ćemo najaviti i bogat program ovogodišnjeg Adventa. A ove informacije objavljujemo ranije zbog brojnih fanova iz Hrvatske i inozemstva koji će planirati dolazak na doček”, dodao je gradonačelnik Tomašević. Više o novogodišnjoj proslavi na glavnom gradskom trgu možete doznati na mrežnim stranicama na adresi zagreb.hr.

VIDEO | Miach | Hiljson Mandela | Grše | Baby Lasagna | Josipa Lisac

Tagged