red bull salzburg - dinamo zagreb

Red Bull Salzburg i Dinamo Zagreb igraju susret 3. kola Lige prvaka u srijedu, 23. listopada 2024. godine | Ulaznice za ovaj susret puštene u prodaju

FC Red Bull Salzburg i GNK Dinamo Zagreb igrat će susret u sklopu 3. kola UEFA Lige prvaka u srijedu, 23. listopada 2024. godine. Ova utakmica će se igrati u austrijskom gradu Salzburgu i to na stadionu Red Bull Arena, a počinje u 21 sat. Podsjetimo, nakon odigrana dva kola Lige prvaka Dinamo je na 28 mjestu i ima jedan bod. Red Bull Salzburg je na 34. mjestu i još uvijek nema bodova.

A ako iz Zagreba želiti ići na utakmicu, obavještavamo vas da je Dinamo dobio 1500 ulaznica za gostujući sektor. Napominjemo da će se ulaznice za navijače Plavih prodavati po cijeni od 45 eura, a prodaja će biti isključivo fizička. Za kupovinu ulaznica/vouchera potrebno je prikazati ime, prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta, adresu, broj telefona i email adresu.

Mole se navijači da na vrijeme pripreme sve potrebne podatke, kako bi tijek prodaje mogao ići brže i jednostavnije. I dodajmo, jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica! A svih pet osoba prvi dan prodaje moraju biti vlasnici godišnjih ulaznica, odnosno drugi dan prodaje članovi kluba.

Termini fizičke prodaje ulaznica/vouchera:

  • nedjelja, 20. listopad, od 11 do 19 sat | Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica
  • ponedjeljak, 21. listopad, od 11 do 19 sati | Prodaja za članove kluba (ako ostane ulaznica)
  • utorak, 22. listopad, od 11 do 19 sati | Prodaja za sve navijače (ako ostane ulaznica)

Kupljene vouchere navijači su obvezni ponijeti sa sobom u Salzburg gdje će sa svojim voucherom preuzeti ulaznicu. Sve detalje oko preuzimanja ulaznica kao i sve ostale informacije za navijače koji putuju u Salzburg, klub će dodatno objaviti. Najstrože je zabranjeno kupovanje ulaznica na tuđe ime! U Salzburgu će se raditi dodatna provjera i svi navijači koji neće imati iste podatke na ulaznici, voucheru i osobnom dokumentu neće moći prisustvovati utakmici.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Red Bull – Dinamo?

Utakmica 3. kola UEFA Lige prvaka između klubova FC Red Bull Salzburg i GNK Dinamo Zagreb igrat će se na Red Bull Areni u Salzburgu u srijedu, 23. listopada 2024. godine, od 21 sat. A prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos ćete povremeno moći čuti na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one prednost ipak daju Red Bullu, na kvota na pobjedu tog tima je 1.70. Pobjeda Dinama ima kvotu 4.40, dok je kvota na neriješeno 4.00.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na klupskom mrežnoj stranici na adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu FC Red Bull Salzburg možete naći na Wikipediji. Sve što vas zanima o ovogodišnjem novom formatu Lige prvaka doznajte ovdje. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged