luna mea - ljeto | 2024.

Luna mea priziva atmosferu ljetne nostalgije novim singlom naziva “Ljeto”

Luna mea s ponosom predstavlja svoju novu pjesmu pod nazivom “Ljeto”, čarobnu glazbenu priču koja priziva atmosferu ljetne nostalgije, prožetu ljubavlju. Inspirirana simbolikom ljeta kao perioda života, pjesma “Ljeto” odražava emotivnu dubinu koja dolazi s krajem ljeta. Točnije, onog trenutka kada ljetne strasti blijede, ali ostaju zauvijek zabilježene u srcima. Dodajmo, Luna mea prošlog je ljeta proširila svoj sastav novim članom, Matijom Jakićem na gitari. Tihana Šmit, koja je sudjelovala u prethodnim projektima, napustila je bend, ali Tininim dolaskom u ulozi glavnog vokala, Luna mea nastavlila je razvijati svoj prepoznatljiv glazbeni stil.

Vokal Tine Gams-Fučić nježno, ali moćno vodi slušatelje kroz ovu priču, uz pratnju Matije Jakića na gitari i klavijaturama, čiji glazbeni talent donosi osjećaj bezvremenske elegancije. Programiranje pjesme potpisuje Martin Peica, dok je Peica ujedno autor teksta. Glazbu i aranžman zajednički su osmislili Matija Jakić i Martin Peica. A za finalni zvuk pjesme zaslužan je Matej Zec iz G.I.S. Studija, koji je pjesmi podario miks i mastering.

Pjesmu Ljeto prati i videospot u režiji Marka Petrovića. A on je snimljen u idiličnom ambijentu, čiji vizuali još više naglašavaju osjećaj prolaznosti i ljepote koje ljeto nosi. Dodajmo, videospot je realiziran uz podršku sponzora Kamp Kovačine. A grupa Luna mea s ovom pjesmom nastavlja svoj prepoznatljiv put kroz emotivno snažne i iskrene glazbene priče, donoseći ljeto u naše domove, srca i misli. Čak i kad su topli dani iza nas. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Instagram stranici.

VIDEO | Luna mea – Ljeto

Tagged