izgubljeni vikend ft. lovorka sršen - hektopaskali | 2024.

Izgubljeni Vikend i Lovorka Sršen predstavljaju singl “Hektopaskali”, country pop spoj američkog juga i mediterana

Izgubljeni Vikend, predvođen autorom Josipom Radićem, u suradnji s Lovorkom Sršen, predstavio je novi singl pod nazivom “Hektopaskali”. Riječ je o potpuno novoj, country pop verziji pjesme u kojoj se spajaju glazbeni izričaj američkog juga i mediteranski dvoglas. Glazbu i tekst pjesme napisao je Josip Radić, dok je za aranžman zaslužan talentirani Vedran Baotić. Produkciju je dodatno obogatio američki glazbenik Tommy Detamore, virtuoz na pedal steel gitari čiji tonovi dočaravaju atmosferu iz nešvilskih studija.

“Pred vama je novo, country čitanje pjesme Hektopaskali. Lovorka Sršen i ja smo se zamaskirali u nešto ekonomičniju verziju Sheryl Crow i Brada Paisleyja, a za dašak amerikane zaduženi su producent Vedran Baotić i naš američki gost na pedal steelu, Tommy Detamore. Pjesma je idealna za jesensku vožnju po D1 s otvorenim prozorima. Ako to nije moguće, poslužit će i gradska gužva u prometu, na radiju, odmah nakon vremenske prognoze i izvještaja o tlaku zraka”, rekao je Josip Radić.

Hektopaskali je pjesma koja donosi emotivnu priču o izazovima svakodnevnog života, kompromisima, ali i velikoj ljubavi – nježan dodir i razumijevanje jači su od “hektopaskala” i svih “barikada u tijesnom stanu”. Pjesma Hektopaskali sada je dostupna na svim digitalnim platformama, a bez sumnje će se svidjeti fanovima svih glazbenih projekata Josipa Radića, kao i poklonicima sanjivog pop zvuka kantautorice Lovorke Sršen. Više o bendu Izgubljeni Vikend doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO | Izgubljeni Vikend ft. Lovorka Sršen – Hektopaskali

Tagged