plant market | britanski trg zagreb | 18.10.2024.

Plant Market | 4. po redu izložbeno-prodajni sajam biljaka održat će se na Britanskom trgu u Zagrebu u petak, 18. listopada 2024. godine

Četvrti po redu Plant Market će se održati na Britanskom trgu u Zagrebu u petak, 18. listopada 2024. godine, od 15 do 23 sati. A nakon prethodna tri izdanja Plant Marketa, koja su Branimirovu tržnicu i Mažuranac pretvorila u pravu oazu u centru grada, posjetitelji će ponovno uživati u nezaboravnom druženju. A ovoga puta u zelenom okruženju zagrebačkog Britanca.

Očekuje vas izložbeno-prodajni market s bogatom ponudom biljaka, cvijeća i opreme za uređenje doma i vrta. Također, bit će organizirane i besplatne kreativne radionice za sve uzraste. A posebnu pažnju privući će razmjena biljaka. U sklopu nje će posjetitelji međusobno moći donijeti svoje biljke za razmjenu te tako osvježiti svoj kućni vrt. Svoje biljke i popratni asortiman predstavit će čak 15 izlagača. Zabavni dio druženja osiguran je bogatim glazbenim programom s izvedbom Freqs of Nature Aklee Neon i Zagrebačkim salonskim kvartetom te DJ programom. Uz to, bit će organiziran i gastro kutak s raznovrsnom ponudom hrane i pića.

Cilj projekta Plant Market je oživjeti zagrebačke tržnice kao zelene oaze u srcu grada, pružajući prostor za opuštanje i bijeg od svakodnevne žurbe. A ovo četvrto izdanje Plant Marketa namijenjeno je ljubiteljima biljaka. Ali i svima onima koji kraj tjedna žele provesti u druženju i bogatom programu na popularnom zagrebačkom Britancu. Više informacija o ovom sajmu doznajte na službenoj Facebook stranici.

Tagged