davor čukelj - razlog za smijeh | 2024.

Davor Čukelj, kantautor iz Zaprešića, predstavlja singl “Razlog za smijeh”, pjesmu u njegovom prepoznatljivom pop rock stilu

Davor Čukelj, kantautor iz Zaprešića, nakon nekoliko singlova s uspješnog albuma prvijenca “Uspomene”, predstavlja novi singl i videospot “Razlog za smijeh”. Pjesma je u prepoznatljivom pop rock stilu, stihove i glazbu potpisuje sam Davor, a u stvaranju je sudjelovala provjerena ekipa, poznata po suradnji s mnogim glazbenim imenima diljem regije. To su Dragomir Herendić Dragianni, Krešimir Kaštelan, Jadranka Krištof, Ivica Premelč i Sandro Šekutor. A aranžman i produkciju potpisuje Davorov dugogodišnji suradnik Dragomir Herendić Dragianni.

Davor u svom stilu kroz refren pjesme Razlog za smijeh poručuje:
“Ne dam se i ne odustajem,
kao ptica slobodan, idem i ne okrećem se
i uvijek nađem poneki razlog za smijeh
u nadi da će jednom biti bolje sve…”

A što nam još Davor Čukelj ima za reći saznat ćete vrlo brzo. Naime, on već aktivno radi i na novim materijalima koji najavljuju novi album u izdanju Hitchtone Music & Promotion. Dodajmo i da je spot za singl Razlog za smijeh snimljen u poznatom zagrebačkom kafiću Grof Melin, a osmislio ga je i režirao mladi redatelj Dinko Čvorić Doringo, s kojim nastavlja suradnju nakon prošlogodišnjeg singla Godina na godinu. Više o Davoru doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO | Davor Čukelj – Razlog za smijeh

Tagged