noelle - bez tebe sam sama | 2024.

Noelle predstavlja “Bez tebe sam sama”, slatki spoj melankolije i energije upakirane u modernu glazbenu produkciju

Noelle je osječka kreativna sila koja je ljetos dospjela u Los Angeles sa svojom plesnom trupom, a od boravka sklopila video-kolaž za novi singl “Bez tebe sam sama” po kojem njezin album prvijenac nosi ime. A ova R’n’B pjesma je slatki spoj melankolije i energije upakirane u modernu glazbenu produkciju.

Bez tebe sam sama nije samo priča o ljubavi i gubitku, već i o unutarnjoj snazi i ponovnom otkrivanju sebe. Kroz snažne stihove i zarazni ritam, Noelle prenosi osjećaj samoće i traganja za smislom nakon kraja ljubavi. Pjesmu prati i topao lyric video u animaciji njezina sugrađanina Davida Tadića koji je potpisao i lyric video za pjesmu Baby Baby za Doru 2024. godine.

A nakon povratka iz Los Angelesa, gdje je njezin plesni studio Illusion predstavljao Hrvatsku i uspješno nastupio na svjetskom plesnom natjecanju World of dance, Noelle donosi novu svježinu i energiju u svoj rad. Ova mlada Osječanka nikada ne prestaje iznenađivati, a njezina posvećenost plesu i glazbi vodi je na nove visine. Ukratko, ona se iz Amerike vratila s potpuno novim vizijama i planovima za daljnji napredak svoje plesne i glazbene karijere. Inspirirana globalnim iskustvom, hrabro kroči u nove izazove i hrabro spaja svoje dvije umjetničke strasti. Više o ovoj mladoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

LYRIC VIDEO | Noelle – Bez tebe sam sama

Tagged