nika turković - tvoja | 2024.

Nika Turković predstavlja videospot za singl “Tvoja”, svoju novu ljubavnu pjesmu

Za početak mjeseca listopada 2024. godine, kojeg će zaokružiti velikim koncertom u Tvornici kulture, Nika Turković predstavlja videospot za svoj novi singl naziva “Tvoja”. Podsjetimo, u najveću zagrebačku koncertnu dvoranu Nika dolazi u subotu, 26. listopada. A singl “Tvoja” već je treća pjesma koju Nika predstavlja nakon albuma “11”. “Ovo je jedna prilično ljubavna pjesma. I za razliku od svih mojih, ova je sretna. Drugo sve bih ostavila slušateljima da interpretiraju kako oni žele”, podijelila je svoj doživljaj pjesme Nika Turković. Dodajmo, ona je zajednički autorski rad Nike i Ivana Pešuta, njezinog najdugovječnijeg suradnika.

Videospot također potpisuje ekipa s kojom je realizirala dosta projekata. A nju čine Benjamin Strike, Mateo Jurčič i Luka Vidović. “Ekipa s kojom toliko volim raditi da na većini snimanja nisam ni morala biti, jer im potpuno vjerujem. U glavnim ulogama imali smo Mariju Vuglač i Martina Leškovića kojima i ovim putem najveće hvala jer su ostvarili moju viziju u cijelosti”, dodala je Nika.

Tvoja nastavlja put kojim su krenula prethodna dva singla – sjajne Ima smisla i duet s Nelom nazvan Mogu i sama, koji su mjesecima bile među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru. A samo na You Tubeu i Spotifyju pregledane su i poslušane više od milijun puta. Sva tri singla, zajedno s pjesmama koje se nalaze na debiju 11, dvostrukom najprodavanijem domaćem albumu, Nika će sa svojim bendom odsvirati u Tvornici kulture, u subotu, 26. listopada 2024. godine. Više o ovoj mladoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO | Nika Turković – Tvoja

Tagged