savršeni marginalci | 2024.

Savršeni marginalci zalit će zagrebačku publiku najvećim punk hitovima u Tvornici kulture u petak, 24. siječnja 2025. godine

Savršeni marginalci još jednom gase žeđ za old school Hladnim pivom! Suba, Zoki, Šoki i Krmpa će zagrebačku publiku u Tvornici kulture u petak, 24. siječnja 2025. godine, zaliti najvećim punk hitovima. Nova, svježa i neobuzdana energija, stare i voljene pjesme. A nakon velikog koncerta Hladnog piva u Domu sportova Suba, Zoki i Šoki pojačani Krmpom, nepokolebljivim vođom benda Deafness by Noize, nastavljaju svoju misiju i sviraju samo najskuplje punk hitove.

I dodajmo, pjesme s triju najvećih punk albuma naših prostora, a to su Džinovski, G.A.D. i Desetka, eksplodirat će u Tvornici kulture. Tako će najbrži riffovi i ritmovi izazvat će znojne old school šutke. A Krmpin će se snažni vokal morati nadglasavati s publikom u pjevanju omiljenih stihova. Ukratko, nezaustavljiva četvorka nastavlja servirati stari zvuk u novoj interpretaciji.

Pjevajte nešto ljubavno, Trening za umiranje, Narcisoidni psi i Sarma s Džinovskog, Šank, Usamljen u gomili s G.A.D.-a te Nema više…, Ne volim te i Roštilj s Desetke, ubrajaju se među uvjerljivo najveće uspješnice naše diskografije. A oni sada tako nastavljaju živjeti uz Savršene marginalce i vjernu publiku. Pjesme koje su u devedesetima obilježile mnoge mladosti, prve ljubavi, prekide i tulume uz sirovu i žestoku svirku Marginalaca u kultnoj zagrebačkoj dvorani publiku će odvesti na rollercoaster sjećanja i divljanja. Dodajmo, ulaznice po early bird cijeni koštaju 18 eura. Regularna cijena iznosit će 20, dok će ulaznica na dan koncerta koštati 23 eura. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO | Savršeni marginalci | live @ Pogon kulture Rijeka | 1.12.2023.

Tagged