bob the drag queen | tour "this is wild" | 2025.

Bob the Drag Queen sa stand-up comedy turnejom “This is wild!” dolazi u Zagreb i to u Kino SC u subotu, 25. siječnja 2025. godine

Bob the Drag Queen, megazvijezda i pobjednica planetarno popularnog showa “Ru Paul’s Drag Race”, neposredno nakon gostovanja na Madonninoj turneji “The Celebration Tour” kreće na svoju prvu samostalnu svjetsku stand-up comedy turneju “This Is Wild!”. A s njom u subotu, 25. siječnja 2025. godine, premijerno stiže u zagrebačko Kino SC!

Ova turneja velika je prekretnica za Boba, čija karijera je nakon pobjede na showu Ru Paul’s Drag Race rezultirala nagradama Peabody, GLAAD Media te Television Academy Honors za sudjelovanje u HBO-ovoj emisiji We’re Here. Osim televizijskog uspjeha, Bob je ostavila trag i kao glazbenica debitantskim EP-em Gay Barz. Ali i kao voditeljica popularnog podcasta Sibling Rivalry koji vodi s Monét X Change.

Napominjemo da je show This Is Wild! namijenjen starijima od osamnaest godina. A tijekom njega će Bob pokazati svu raskoš svojih talenata kombiniranjem stand-up komedije, crowd worka i glazbe, začinjenih njezinom magnetičnom karizmom po kojoj je postala prepoznatljiva. I dodajmo, Bob za sebe kaže da je urnebesna, prekrasna, talentirana… Ali ponajviše skromna. A show This Is Wild! puno je više od stand-up comedy showa. To je avantura i putovanje kroz sve ono što Bob the Drag Queen čini ikonom u svijetu zabave. Više o Bobu doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO | Bob the Drag Queen – Gay Barz

Tagged