crveni | red one | 2024.

Crveni | Akcijsko-komični filmski spektakl u kojem glume Dwayne Johnson, Lucy Liu i Chris Evans dolazi u zagrebačka kina u četvrtak, 7. studenog 2024. godine

Početak ovogodišnje blagdanske sezone obilježit će smijeh i adrenalin jer u distribuciji Blitz filma u kina dolazi akcijsko-komični filmski spektakl “Crveni”. A u ovom filmu koji se u originalu zove “Red One” glavnu ulogu glumi Dwayne Johnson, a redatelj filma je Jake Kasdan, znan po radu na filmu “Jumanji”. I dodajmo, novi trailer i plakat otkrivaju pogled na ovu komediju za sve generacije, gdje će se na vrlo neobičan način spojiti adrenalin i blagdanski duh.

Nakon što je Djed Božićnjak kodnog imena Crveni otet, vođa specijalne jedinice V. I. L. E. N. J. A. K. (Dwayne Johnson) mora udružiti snage s najzloglasnijim lovcem na glave (Chris Evans) i spasiti Božić u iznimno složenoj, adrenalinskoj misiji… Zvjezdanu glumačku postavu čine i Lucy Liu (Charlie’s Angels), Kiernan Shipka (Twisters) i Bonnie Hunt (Cheaper by The Dozen). Tu su i Kristofer Hivju (Game of Thrones), Nick Kroll (Big Mouth), Wesley Kimmel (The Mandalorian) te oskarovac J. K. Simmons (Whiplash).

Scenarij za film je napisao Chris Morgan (Fast and Furious), a priču je osmislio Hiram Garcia (Jumanji, Fast and Furious). Producenti su Dany Garcia, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Chris Morgan, Jake Kasdan i Melvin Mar, dok su izvršni producenti Barry H. Waldman i Ainsley Davies. A kreativni tim filma Crveni uključuje neka od najvećih imena u industriji. To su direktor fotografije Dan Mindel (Twisters, Star Wars), scenograf Bill Brzeski (Aquaman, Jumanji) i za Oscara nominirani supervizor vizualnih efekata Jerome Chen (Jumanji: Welcome to the Jungle). Dodajmo, glazbu je skladao Henry Jackman (Jumanji: The Next Level). A film Crveni u zagrebačka kina dolazi u četvrtak, 7. studenog 2024. godine. Ukratko, bit će savršena adrenalinska i komična uvertira blagdanskoj sezoni! Više o ovom filmu doznajte na IMDB-u.

VIDEO TRAILER | Crveni | Red One | 2024.

Tagged