mia dimšić | 2024.

Mia Dimšić predstavlja “Društvena pravila”, svoj novi i dugoočekivani album

Mia Dimšić predstavlja svoj dugoočekivani album koji je nazvan “Društvena pravila”. A ovo novo izdanje donosi svježinu, iskrenost i niz pjesama koje su već osvojile srca slušatelja. Također, album donosi kombinaciju prekrasnih balada i veselih ritmova koje su itekako poznati publici, a na snimanju su joj se pridružili i zanimljivi gosti. Tako je pjesmu “Ajmo u đir” otpjevala je s Nenom Belanom, “Uzalud ti sve” s Doris Kosović, a naslovna pjesma “Društvena pravila” nastala je u suradnji s gitarističkim virtuozom Vlatkom Stefanovskim.

Mia Dimšić kroz album Društvena pravila na jedinstven način progovara o međuljudskim odnosima i unutarnjoj borbi, dok kroz niz godina djelovanja nije izgubila svoju autentičnost i posebnost. Hitovi poput Stranac kojeg znamSunce mojeBejbe te aktualni singl U tvojim rukama, sada su objedinjeni na jednom projektu. A istovremeno Mia predstavlja nekoliko potpuno novih pjesama, koje će se zasigurno uvući u srca slušatelja.

Uz Miu, koautori svih pjesama na albumu Društvena pravila su Damir Bačić i Vjekoslav Dimter. A aranžmane su radili Ivan PešutAnte Gelo i Bojan Šalamon Shalla. Autor vrhunskih fotografija Mije Dimšić je Goran Čižmešija, a za likovno oblikovanje njenog novog albuma zaslužan je Darko Kujundžić. Podsjetimo, Mia Dimšić, iznimno talentirana pjevačica i kantautorica, prošle je, 2023. godine, objavila album Monologue na engleskom jeziku. Ovaj album ju je predstavio u novom svjetlu, a svaka pjesma bila je djelić njenog neprestanog unutarnjeg monologa… Više o Mii doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO | Mia Dimšić – U tvojim rukama

Tagged