gnk dinamo zagreb | hnl - hrvatska nogometna liga | sezona 2023/2024

Dinamo je počeo prodavati ulaznice za utakmice Lige prvaka koje će se u sezoni 2024/2025 igrati na stadionu Maksimir

Zagrebački Dinamo će u sezoni 2024/2025 po deveti put u svojoj povijesti igrati UEFA-inu Ligu prvaka. Sve informacije o protivnicima Plavih i terminima odigravanja utakmica možete doznati ovdje, a nastavku donosimo informacije o ulaznicama za domaće utakmice koje će se igrati na stadionu Maksimir. I napomenimo, Klub je odlučio kako će ulaznice za domaće utakmice u Ligi prvaka prodavati u paketima. A to ekskluzivno pravo bit će rezervirano isključivo za članove kluba.

I dodajmo, ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju u sklopu paketa, prodavat će se pojedinačno. Te pojedinačne ulaznice po početku prodaje također će biti dostupne samo za članove kluba GNK Dinamo Zagreb. A ukoliko se ne rasprodaju, nakon toga će biti dostupne za sve ostale navijače. Napominjemo da nakon kupovine paketa ulaznica, na ulaznicama nije moguće promijeniti ime, odnosno osobu koja s ulaznicom može ući na stadion!

Paketi ulaznica za UEFA Ligu prvaka u prodaju kreću u subotu, 7. rujna 2024. godine, od 11 sati. A kupovina će se moći obaviti ISKLJUČIVO online putem i to na servisu tickets.gnkdinamo.hr. Ukoliko se svi paketi ulaznica ne prodaju online putem, klub će naknadno omogućiti i prodaju paketa fizičkim putem na Ticket pointu. A sve informacije o naknadnoj prodaji ulaznica doznat ćete na vrijeme. Podsjećamo sve navijače koji nisu članovi kluba da se brzo i jednostavno online putem mogu učlaniti u klub. A odmah po završetku procesa učlanjivanja i verifikacije članstva na servisu tickets.gnkdinamo.hr/membership imat će pravo kupiti svoj paket ulaznica.

Kupovina paketa ulaznica uz obročna plaćanja

GNK Dinamo Zagreb napominje svim navijačima, a koji su ujedno i korisnici Privredne banke Zagreb i Erste banke, kako će prilikom kupovine paketa ulaznica za domaće utakmice UEFA Lige prvaka u sezoni 2024/2025 svoje pakete moći kupiti u obročnim ratama. Naravno, ukoliko u svojoj banci imaju aktiviranu tu opciju.

Naime, Dinamo ima potpisan ugovor s Privrednom i Erste bankom, a prema odrednicama spomenutih ugovora korisnici spomenutih banaka svoje će godišnje ulaznice moći otplatiti obročno i trošak podijeliti na rate. Napominjemo da je kupovina na rate moguća samo na Ticket pointu. A prilikom online kupovine kompletna cijena karte morat će se platiti u jednom obroku. O završetku prodaje paketa ulaznica, kao i o početku prodaje pojedinačnih ulaznica za spomenute utakmice, klub će pravovremeno izvještavati na svojim službenim kanalima.

Dinamo je objavio i cijene paketa ulaznica Ligu prvaka na Maksimiru

  • sjever gore: 76 €
  • sjever dolje: 120 €
  • zapad gore: 180 €
  • zapad dolje: 240 €
  • tribina jug neće biti u ponudi u paketima ulaznica za Ligu prvaka
Tagged