danska - srbija | nogomet - football | danmark - serbia

NOGOMET UŽIVO | Danska i Srbija igraju 2. kolo Lige nacija u nedjelju, 8. rujna 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Danska i Srbija igrat će susret u sklopu 2. kola skupine A grupe 4 UEFA Lige nacija u nedjelju, 8. rujna 2024. godine. Ova utakmica se igra na stadionu Parken u Copenhagenu, počinje u 18 sati, a sudit će ju engleski sudac Chris Kavanagh. Srbija će u ovom susretu imati priliku “osvetiti” se Dancima za poraz i eliminaciju za nogometnog prvenstva EURO 2024. Također, možda će Orlovi u ovoj utakmici imati sreće i poraziti Dansku koju nisu dobili još od 1990. godine. Dodajmo da istog dana svoju utakmicu 2. kola Lige nacija igraju Hrvatska i Poljska, a više o tom susretu doznajte ovdje. A što o utakmici Srbija – Danska misli izbornik Dragan Stojković Piksi doznajte u nastavku ovog teksta.

“Ono što je najbitnije, a to je izveštaj doktora, govori da se niko od igrača ne žali na povredu. Svi koji su ovde su u konkurenciji za tim. Umor postoji, ali i Danska je kao i mi igrala pre tri dana. Profesionalni fudbal je takav. Igra se na svaka tri dana i moramo da ih osposobimo za izazov kakav je Danska“, rekao je izbornik Stojković.

Danska je uvek bila neugodan protivnik. To pokazuju iz ciklusa u ciklus i bez njih ne može da se odigra nijedno svetsko ili evropsko prvenstvo. Izuzetno su kvalitetan tim, a nedavno smo na natjecanju EURO 2024 u Nemačkoj odigrali utakmicu od izuzetne važnosti i za njih i za nas. Završeno je 0:0, s tim da su oni bili mnogo zadovoljniji nego mi. Očekujem da i ova utakmica bude na istom takvom nivou. Došli smo da odigramo maksimalno, da pružimo otpor i izborimo dobar rezultat. Ali nije lako kada za protivnika imamo kvalitetnog protivnika kao što je Danska“, dodao je legendarni Piksi.

Nogomet uživo | Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Danska – Srbija?

Utakmicu 2. kola skupine A grupe 4 nogometnog natjecanja UEFA Liga nacija igrat će Danska i Srbija. Ovaj susret se igra u nedjelju, 8. rujna 2024. godine, a počinje u 18 sati. Prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Arena Sport Premium. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Danska favorit. Tako je kvota na pobjedu Danaca 1.75, na pobjedu Srba koeficijent je 4.80, dok je koeficijent za neriješen rezultat 3.60.

Više o nogometnoj reprezentaciji Srbije doznajte na Wikipediji ili na mrežnoj stranici saveza na adresi fss.rs. O reprezentaciji Danske više doznajte na Wikipediji. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA Liga nacija doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

VIDEO | Dragan Stojković i Strahinja Pavlović održali konferencija za medije prije utakmice Danske i Srbije

Tagged