brain holidays - vajbaj sa mnom | 2024.

Brain Holidays, hrvatski reggae bend, predstavlja videospot za pjesmu “Vajbaj sa mnom”

Nakon ljetne turneje s jamajčanskom pjevačicom Italee, Brain Holidays, hrvatski reggae bend, predstavlja videospot za pjesmu “Vajbaj sa mnom”. Podsjetimo, ona je objavljena početkom lipnja ove, 2024. godine i doista već na prvo slušanje obuzima dobrim vibracijama. I dodajmo, to je prvi singl nakon objave hvaljenog albuma “Jamaican Connection”, snimljenog na sunčanoj Jamajci u svjetski poznatom Tuff Gong studiju Boba Marleya.

Spomenimo i da je videospot za singl Vajbaj sa mnom nastao tijekom Ljetne škole filma koja se održala u Gunji. A to je projekt kojeg su 2009. godine pokrenuli studenti Akademije dramske umjetnosti, Fakulteta političkih znanosti i osnivači Studija kreativnih ideja Gunja (SKIG). I to u želji da svoje stečeno znanje prenesu mlađim SKIG-ovcima kroz zabavne i poučne ljetne radionice.

“Ja sam vodila radionicu glazbene produkcije, a na LJŠFG-u sam od 2012. godine, prije nego sam ušla u Holidayse. Prvo sam bila polaznica, a zatim u organizaciji. Ljudi koji tu školu vode i organiziraju moja su obitelj Skigović“. Svi smo jako bliski te ekipa redovito, pogotovo od kad sam ja u bendu, podržava i dolazi na koncerte Brain Holidaysa. Ove, 2024. godine, odlučili su tim vajbom zaraziti i svoje polaznike te kroz radionicu glazbenog spota napraviti spot za naš novi singl. I to na način da ja kao član benda do zadnjeg dana nisam smjela znati o čemu se radi. I da bi me na završnoj projekciji iznenadili. I stvarno jesu”, rekla je Magda Mas iz benda Brain Holidays. Više o ovom hrvatskom reggae bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO | Brain Holidays – Vajbaj sa mnom

Tagged