crveni križ za klaićevu 2024

Crveni križ za Klaićevu 2024 | Prvi malonogometni humanitarni turnir Crvenog križa Zagreb održat će se na igralištu OŠ Ivana Cankara od 27. do 29. rujna

Pozivamo vas da dođete na 1. malonogometni humanitarni turnir Crvenog križa Zagreb nazvan “Crveni križ za Klaićevu”. A on će se održati od petka od nedjelje, 27. do 29. rujna 2024. godine, na igralištu OŠ Ivana Cankara u Zagrebu. Ukratko, pozivaju se sve ekipe i to svih generacija i svih profesija, da pokažu svoju sportsku vještinu. No, svi oni se pozivaju i da pokažu svoje veliko srce. Svaki gol, svaka asistencija i obrana, svaki osmjeh i kapljica znoja na terenu bit će korak bliže našem zajedničkom cilju. A to je bolje liječenje i kvalitetni život djece koja se bore za zdravlje u Klaićevoj bolnici.

Turnir Crveni križ za Klaićevu je ujedno i jedinstvena prilika za druženje i timski rad vaših zaposlenika, jačanje imidža društveno odgovornog poslovanja vaše organizacije te solidarnost i humanost prema zajednici. Na ovom prvom izdanju malonogometnog turnira vas očekuje tri dana sportske zabave. A igrat će 36 ekipa po sistemu 5+1 i dodajmo, osigurani su pehari za najboljeg igrača, golmana i strijelca. Također, tu su i vrijedne nagrade te naravno, odlična atmosfera.

Na turniru Crveni križ za Klaićevu kroz sport, druženje i humanost podržimo djecu u Klaićevoj bolnici, pokažimo im da nisu sami i da zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom. Pridružite se našoj ekipi na humanitarnom malonogometnom turniru o kojem će se dugo pričati! Čekamo vaše prijave. A prijave traju do nedjelje, 22. rujna 2024. godine, a kotizacija iznosi 100 eura. Više o Klinici za dječje bolesti Zagreb doznajte na mrežnim stranicama na adresi kdb.hr.

Tagged