kbc rebro zagreb || 31.08.2024.

KBC Zagreb je bio pod opsadom policije | Na Rebro je u jutarnjim satima u utorak, 3. rujna 2024. godine, došao muškarac s pištoljem!

U krug bolnice KBC Zagreb znane i kao “Rebro” u jutarnjim satima u utorak, 3. rujna 2024. godine, došao je muškarac s pištoljem. Policija je prvu dojavu dobila u 10:05 sati, no, već je oko 12 sati priveden. Pacijent se nalazio u tzv. “Zelenoj zgradi”, a on se od ranije liječio na Rebru. Također, ovo mu nije bio prvi dolazak na Rebro, no doznaje se da nije bio zadovoljan s dosadašnjim liječenjem. Ovoga puta se vjerojatno nešto dodatno dogodilo da je sve tako dramatično eskaliralo.

“Na psihijatrijskom odjelu u Zelenoj zgradi koja se nalazi u krugu KBC Zagreb trenutno interventna policija pregovara s muškarcem koji je onamo upao s pištoljem. Prostor je ispražnjen od ljudi. Nitko nije ugrožen, a policija s njim pregovara. Također, ne znamo je li pištolj pravi ili nije”, rekao je Milivoj Novak, pomoćnik ravnatelja KBC-a, tijekom opsadnog stanja.

“U 10:05 sati zatražena je intervencija policije od strane bolnice KBC Zagreb zbog muškarca koji prijeti. Policija je na mjestu događaja i postupanje je u tijeku”, rekli su iz zagrebačke policije. No, muškarca na štakama, koji je bio u vidno rastrojenom stanju, mirno je privela policija i tako okončala u dramatičnu situaciju. Također, iz PU zagrebačke su potvrdili da je uhićeni muškarac kod sebe imao startni pištolj te da je pristup bolnici slobodan. Više informacija o zagrebačkoj bolnici znano i kao Rebro doznajte na mrežnim stranicama na adresi kbc-zagreb.hr.

Tagged