green river fest 2023

Green River Fest 2024 | Sedmi tjedan donosi raznovrsne kulturne i zabavne događaje na obale rijeke Save

Green River Fest 2024 ulazi u svoj sedmi tjedan. A on donosi raznovrsne kulturne i zabavne događaje na obale rijeke Save. Točnije, ovoga tjedna je pripremljen bogat program koji uključuje filmske projekcije, književne večeri, izložbe, radionice i koncerte. Ali i još mnogo toga. Stoga, pozivamo sve da dođu na Green River Fest i uživaju u raznolikim sadržajima koji slave umjetnost, kulturu i zajedništvo.

Green River Fest 2024 je otvoren svaki dan od 18 sati. A otvoren je od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom do ponoći, a petkom i subotom do 2 sata ujutro. I dodajmo, svaki dan je otvorena sportska zona, beach bar i langoš bar. Ulaz na ovaj zagrebački ljetni festival je besplatan. Vidimo se kod Hendrixovog mosta, a sve dodatne informacije doznajte na službenoj Facebook stranici.

Green River Fest 2024 u sedmom tjednu donosi raznovrstan program za sve ukuse

Ponedjeljak, 26. kolovoz

Kino na Savi: Liburnia uplovljava (od 21 sat) | Pridružite nam se na turneji pobjedničkih dokumentaraca Liburnia Film Festivala. Kino na Savi prikazuje četiri kratkometražna dokumentarca, a to su Divlje cvijeće, Dohvatiti sunce: El Shatt, Kantrida i Knin – Zadar.

Utorak, 27. kolovoz

Književno-glazbena večer: Poezija Luka Paljetka (od 19 sati) | Ljubitelji poezije, uživajte u posebnoj večeri posvećenoj stvaralaštvu velikog pjesnika Luke Paljetka. Njegovi stihovi, bogati jezikom i melodičnošću, pružit će vam jedinstveno književno iskustvo.

Kino na Savi nadoknada: Liburnia uplovljava: El Shatt – Nacrt za utopiju (od 21 sat) | Kino na Savi donosi naknadu za film El Shatt – Nacrt za Utopiju. Doživite povijesnu priču ispričanu kroz dokumentarni film.

Srijeda, 28. kolovoza

Otvorenje izložbe: Fotografija obiteljske svakodnevnice (od 19 sati) | Posjetite otvorenje izložbe Ivane Alerić, gdje ćete kroz njene fotografije doživjeti toplinu i ljepotu obiteljskog života. Ne propustite ovu priliku za umjetničku inspiraciju.

Gostovanje Ivane Alerić u Babinjaku (od 19:30 sati) | Upoznajte fotografkinju Ivanu Alerić i poslušajte priče o njenom radu. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za sve ljubitelje fotografije da upoznaju umjetnicu i njene inspiracije.

Četvrtak, 29. kolovoz

Društvena igra Nisam za bacit (od 18 sati) | Zabavite se uz društvenu igru koja promiče ekološku svijest. Figurice su izrađene od recikliranog materijala, a cilj je razvrstavanje zamišljenog otpada. Igra je dostupna na šanku.

Edukativna radionica: Bilje i obilje (od 19:19 sati) | Pridružite nam se na interaktivnoj radionici o presađivanju začinskog bilja. Savršena prilika za ljubitelje bilja da poboljšaju svoje vrtlarske vještine.

Party – Novi Val by Sanja Pandurić (od 20:20 sati) | Uživajte u glazbi osamdesetih uz DJ Sanju Pandurić, koja će puštati hitove Novog vala. Očekuje vas glazba Azre, Haustora, Prljavog kazališta, ali i mnogih drugih.

Petak, 30. kolovoza

Koncert: Tamburaški sastav TIM (od 20:20 sati) | Uživajte u nastupu tamburaškog sastava TIM iz Markuševca. Očekuje vas večer ispunjena tradicionalnim melodijama i veseljem.

Subota, 31. kolovoza

Antina ribička večer: all day event (od 18 sati) | Dođite na tradicionalnu Antinu ribičku večer! Uživajte u šaranu na rašljama, fišu i vrhunskoj glazbi, uz posebne goste iznenađenja. U 20:20 sati je koncert Kaira Kela, a od 23 party s DJ Markom S!

Nedjelja, 1. rujna

Šahovski turnir (od 17 sati) | Pripremite se za uzbudljiv šahovski turnir. Pozivamo sve, od početnika do iskusnih igrača, da se pridruže i pokažu svoje strateške vještine.

Svirka: Maku meets Chosque (od 20 sati) | Završite vikend uz svirku Maku i Chosquea. Ovaj glazbeni duo izvodit će raznolik repertoar rocka, countryja i bluesa, pružajući savršenu glazbenu završnicu za kraj tjedna.

Tagged