dm ženska konferencija 2024

DM ženska konferencija | Treća dm-ova konferencija posvećena ženskom zdravlju održat će se hotelu Hilton Garden Inn u petak, 6. rujna 2024. godine

Treća po redu DM ženska konferencija održat će se u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn. Dan održavanja je petak, 6. rujna 2024. godine, a trajat će od 10 do 17 sati. A na ovoj konferenciji posvećenoj ženskom zdravlju stručnjaci i gosti će u pet panela obraditi teme ključne za fizičko i mentalno zdravlje žena.

Povezanost mentalnog i fizičkog zdravlja bit će tema panela Psihodermatologija. U njemu će voditeljica panela biti akademkinja Mirna Šitum, a razgovorat će sa psihologinjom Narci Menix, vizažisticom Marijom Butković i voditeljicom Andreom Bučom. Ukratko, ovaj će panel probati istražiti međuodnos psihološkog statusa i zdravlja kože. I dodajmo, na mentalno zdravlje i kvalitetu života značajno utječu i muško-ženski odnosi.

Zato će, u istoimenom panelu, sociolog i pisac Bruno Šimleša, pjevačica i poduzetnica Franka Batelić i voditelj Tomislav Marić razgovarati o razlikama koje utječu na odnose muškaraca i žena te kako razumijevanje i prihvaćanje tih razlika može doprinijeti prisnosti i boljem razumijevanju partnera. O roditeljstvu i izazovima različitih fazi odrastanja razgovarat će psiholog Kristijan Kraljević, glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović te poduzetnica i PR stručnjakinja Lana Klingor.

Treća dm ženska konferencija posvetit će posebnu pozornost menopauzi i perimenopauzi

A o toj temi će govoriti ginekologinja Jadranka Belan Žuklić, specijalist psihijatrije Krešimir Puljić, specijalistica neurologije Darija Maković Lakušić te pjevačica i voditeljica Sanja Doležal. O debljini kao zdravstvenom problemu govorit će se u panelu Debljina – znate li svoj broj (za zdravlje). A tu će stručnjaci otkriti kada je debljinu potrebno liječiti te će se osvrnuti na negativne učinke body positivityja.
Dodajmo, sudionice će se moći uključiti u sve panel rasprave. Također, moći će se opustiti i nasmijati uz stand up nastup Gorana Vinčića. Ali i sudjelovati na radionici face joge pod vodstvom certificirane face fitness trenerice Mije Šoškić.

DM ženska konferencija je namijenjena je ženama koje žele očuvati svoje zdravlje i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života. A ulaznice, čiji je broj ograničen, moguće je kupiti u svim prodavaonicama dm-a u Zagrebu. Također, one su dostupne i u dm online shopu i to po cijeni od 10 eura. Više informacija o ovoj ženskoj konferenciji doznajte na mrežnim stranicama DM-a na adresi dm.hr.

Tagged