duško lokin - dalmaciju srce ljubi | 2024.

Duško Lokin predstavlja svoj novi singl “Dalmaciju srce ljubi”

Uz svoj prateći band La Vita i u svom prepoznatljivom stilu, Duško Lokin je singlom “Dalmaciju srce ljubi” odlično prenio atmosferu iz dalmatinske konobe. I dodajmo, za pjesmu je snimljen i videospot čiji kadrovi prikazuju ljepote Dalmacije.

Glazbu za pjesmu Dalmaciju srce ljubi napisao je Josip Pokupec, a stihove potpisuje Mario Samaržija. Za audio i video produkciju pobrinuo se Josip Pokupec sa svojom ekipom iz Studija Hit. A samu pjesmu je obilježio Duškov prepoznatljivi vokal, plesni ritam i pamtljivi tekst. I dodajmo, Duško Lokin je singlom Dalmaciju srce ljubi najavio izlazak novog studijskog albuma. A za kojeg su materijali već u pripremi i polako se snimaju…

Naime, on je prošle, 2023. godine, debitirao na CMC festivalu u Vodicama i s pjesmom Ti samo ti osvojio titulu za Hit festivala prema izboru čitatelja magazina Story. A na istoimenom albumu sa sjajnom Terezom Kesovijom snimio je duet za pjesmu “Ljubavi jedina dok mu je na singlu Rožmarin gošća mu je poznata slovenska pjevačica Brigita Šuler. Spomenimo i da je na album uvrštena skladba Momačka večer koju je snimio s Jasminom Stavrosom za CMC festival. Više o Dušku i njegovim planovima možete doznati na službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Duško Lokin – Dalmaciju srce ljubi

Tagged