dugave fest 2024

Dugave FEST 2024 | Puno dobre zabave, odličnog nogometa i super glazbe i to od 29. kolovoza do 1. rujna

Kvartovski sportsko-zabavni festival Dugave FEST 2024 održavat će se na školskom igralištu od četvrtka do nedjelje, od 29. kolovoza do 1. rujna 2024. godine. A to samo znači da je jedno od najvećih (novo)zagrebačkih sportsko-glazbeno-humanitarnih kvartovskih događanja i u 2024. godini ponovo s nama! Po starom i dobrom običaju i ovogodišnji Dugave FEST nam donosi puno dobre zabave, sjajnog malog nogometa, prefine hrane, puno vrsta bezalkoholnih i alkoholnih piće te gromoglasne muzike!

Što se tiče samog programa ove manifestacije, u sklopu nje održat će se i 12. po redu Malonogometni turnir MNT Dugave Cup. Podsjetimo, on se održava kao sjećanje na prerano preminulog Damira Marijana Mirču. Pravila ovog turnira su klasična. U momčadi igra pet igrača i golman, igra se na betonu po kup sistemu, a svaku utakmicu sude po dva suca. Bit će organiziran seniorski i veteranski turnir, a za prva tri mjesta svakog turnira osigurane su i novčane nagrade!

Od ostalih događanja tu će biti već nadaleko poznat turnir u beli, pub kviz, zabavni park i gastro centar. Uz to, održavat će se i dječje predstave, ali i utrka Survajzvijeri, koja promovira fizičku aktivnost kod djece. Dodajmo da nju organizira Antonia Ivić, žena zmaj i pobjednice Survivora 2023. godine. A kao i uvijek, razveseljavat će vas glazbeni program. Tako u petak, 29. kolovoza, nastupaju Luftbremzeri i Falš Set, dok u subotu na igralište OŠ Dugave dolaze Songkillersi i One Dread. Sve dodatne informacije o manifestaciji Dugave FEST 2024 doznajte na službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Songkillers – Live at Tvornica 30 Godina

Tagged