osijek - rijeka | hnl - hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO | Osijek i Rijeka igraju susret 4. kola HNL-a u nedjelju, 25. kolovoza 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

Osijek i Rijeka igrat će susret u sklopu 4. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 25. kolovoza 2024. godine. Ova utakmica se igra na stadionu Opus Arena u Osijeku, a počinje u 20.45 sati. Dodajmo da je nakon 3, odigrana kola HNL-a Rijeka na drugom mjestu sa sedam, dok je Osijek deveti sa samo dva boda. A u prošlom kolu Rijeka je pobijedila Istru 1961 s 4:0, dok su Gorica i Osijek odigrali neriješeno 2:2. Spomenimo i da je Rijeka prošlog tjedna igrala prvu utakmicu play offa za plasman u Konferencijsku ligu protiv Olimpije iz Ljubljane, a taj susret je završio 1:1.

“Utakmica u Osijeku dolazi poslije teške utakmice za moje igrače. Momčad Osijeka smo pratili, gledali sve njihove utakmice. Mladi su, željni dokazivanja i dobro trče. Sigurno zaslužuju više bodova od onih koje trenutno imaju, a u nekim utakmicama im je nedostajalo i sreće. Mi ćemo vidjeti koga ćemo imati na raspolaganju. Umor je prisutan, neke igrače ćemo promijeniti, a neki će igrati 45 minuta tako da ćemo raspodijeliti minutažu kako bismo istovremeno odgovorili izazovu utakmice, ali i sačuvali neke igrače za Olimpiju. To ne znači da nam je utakmica u Osijeku manje bitna. Baš naprotiv. Napravit ćemo sve da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je Radomir Đalović, trener Rijeke.

“Čeka nas vrlo teška utakmica koja donosi određenu vrijednost za cijelu našu momčad. Nadamo se da ćemo moći oploditi sve što smo radili u pripremi ovoga susreta. Mislim da smo igrali dobro u onom ritmu kojega smo do sada imali i da smo dobro izgledali. Sada imamo priliku raditi više, a završetkom prijelaznog roka momčad će dobiti svoj konačni identitet. Vjerujem u dečke, a mislim da nitko nije više od igrača na terenu osjetio taj dojam sportske nepravde. Oni su najviše svjesni da smo na dobrom putu. No, bilo je stvari koje su nam nedostajale i sada nam je to jedan od najvećih motiva da stalno rastemo kao momčad”, rekao je Federico Coppitelli, trener Osijeka.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Osijek – Rijeka?

Utakmica 4. kola HNL-a igra se u nedjelju, 25. kolovoza 2024. godine, od 20.45 sati, između nogometnih klubova NK Osijek i HNK Rijeka na stadionu Opus Arena u Osijeku. Prijenos nogometne utakmice bit će na televizijskoj postaju MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one smatraju da će pobijediti Rijeka. Tako je na Riječane kvota 2.40, na pobjedu Osječana je 2.90, dok neriješen rezultat ima kvotu 2.40.

Više o nogometnom klubu HNK Rijeka doznajte na mrežnoj adresi nk-rijeka.hr. Više informacija o klubu NK Osijek možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-osijek.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka susreta

Tagged