yoshka - visoko more | 2024.

Yoshka predstavlja pjesmu “Visoko more” s kojom nastupa na šibenskoj Dalmatinskoj šansoni

Svestrana glazbenica i skladateljica Yoshka predstavlja pjesmu “Visoko more” s kojom će se predstaviti u subotu, 24. kolovoza 2024. godine, na festivalu Dalmatinska šansona u Šibeniku. Ovu pjesmu prati i videospot kojeg je snimio Dinko Šimac na lokacijama u Dramlju kraj Crikvenice. Dodajmo da je Yoshka nedavno objavila svoj prvi singl naziva “Turn Back Time” za koji je također snimljen i videospot. I spomenimo, na festivalu u Šibeniku predstavit će se kao debitantica.

“Najčešće skladam pjesme na engleskom, ali jednu svoju melodiju dugo sam pjevala na izmišljenom talijanskom. Jako me podsjećala na Sanremo, na pjesmu koja bi se mogla izvoditi na takvom festivalu. Na tu moju melodiju Rajnard Hraščanec napisao je tekst vodeći se onime što sam mu pokušala opisati, svoje osjećaje i sam ugođaj. Vrlo sam sretna što je uspio uklopiti tekst koji po izričaju meni odgovara i tako je nastala pjesma Visoko more koju ću izvesti na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku. Visoko more govori o intimnom iskustvu i o intimnoj patnji. Prelio se val u očima, odnosno u srcu druge osobe. Takva patnja koja muči i razdire dobiva grandiozne oblike, nekako je povezana s nečim većim i općenitijim, mogla bi biti povezana s nekim izvanjskim velikim događajima, svakako mijenja u potpunosti ljudske živote”, rekla je Yoshka.

Dodajmo da je za aranžman i produkciju pjesme Visoko more zaslužan Marin Hraščanec, a izdavač je Intek Music. A singl Visoko more možete poslušati i na svim glazbenim streaming servisima. A što Yoshka Jurić još radi i planira doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Yoshka – Visoko more & Turn back time

Tagged