green river fest 2022 | rijeka sava - hendrixov most - zagreb

Green River Fest 2024 | Šesti tjedan ove ljetne zagrebačke manifestacije donosi bogat i uzbudljiv program s različitim događanjima koja će zadovoljiti sve ukuse

Šesti tjedan ljetnog festivala Green River Fest 2024 nudi bogat i uzbudljiv program s različitim događanjima koja će zadovoljiti sve ukuse. Tako ćete na obali rijeke Save ispod Hendrixovog mosta imati priliku uživati u inspirativnim umjetničkim i književnim večerima, uzbudljivim koncertima te kreativnim radionicama. Ukratko, svaki dan od ponedjeljka do nedjelje, od 19. do 25. kolovoza 2024. godine, donosi nešto novo!

Podsjetimo, Green River Fest 2024 otvoren je svaki dan od 18 sati, a zatvara se od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom u ponoć, a petkom i subotom u 2 sata. I dodajmo, svaki dan je otvorena sportska zona, beach bar i langoš bar. Ulaz na festival je besplatan. Vidimo se kod Hendrixovog mosta! Točan program ovog ljetnog zagrebačkog festivala možete doznati u nastavku ovog teksta. A više informacija o samom festivalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

Green River Fest 2024 u šestom tjednu donosi raznovrstan program za sve ukuse

Ponedjeljak, 19. kolovoz | Kino na Savi (od 21 sat)

Liburnia Film Festival dolazi u Zagreb! U programu Liburnia uplovljava prikazuje se dokumentarni film EL SHATT – NACRT ZA UTOPIJU autora Ivana Ramljaka. Ovaj film, koji je osvojio nagradu publike na 21. LFF-u, istražuje povijesnu evakuaciju Dalmacije u Egipat 1944. godine.

Utorak, 20. kolovoz | Književno-glazbena večer – A. B. Šimić (od 19:30 sati)

Dođite na večer posvećenu Antunu Branku Šimiću, jednom od najvažnijih hrvatskih pjesnika. Kroz poeziju i glazbu evocirat ćemo njegovu jedinstvenu poetsku viziju i doprinos hrvatskoj književnosti.

Srijeda, 21. kolovoz | Otvorenje izložbe – ADHD Pool of Thoughts by Klara Rusan – KLARXY (od 19 sati)

Pozivamo vas na otvorenje izložbe Klare Rusan pod nazivom ADHD – Pool of Thoughts. Izložba istražuje unutarnji svijet kroz dinamične crteže i umjetničke radove, predstavljajući jedinstven pogled na ADHD. Nakon izložbe pridružite se Babinjaku s Klarom Rusan, gdje će se od 19.30 sati razgovarati o njenom umjetničkom procesu i inspiraciji. Dodajmo da ćete na Babinjaku imati mogućnost kupiti limitirane majice i printeve.

Četvrtak, 22. kolovoz | Društvena igra “Nisam za bacit” & Vjekoslav Vostrel Trio

Zabavite se od 18 sati uz društvenu igru koja koristi “smeće” kao figurice! Ova zabavna igra u kojoj se razvrstava zamišljeni otpad pružit će vam mnoštvo smijeha i dobre zabave. A od 20:20 sati uživajte u nastupu mladog vokalista Vjekoslava Vostrela s triom. Njihov repertoar obuhvaća hitove iz različitih žanrova i garantira dobru atmosferu.

Petak, 23. kolovoz | The Plagijators (od 20:20 sati)

Uživajte u energičnom nastupu benda The Plagijators koji će vam pružiti rock spektakl sa širokim spektrom pjesama, od klasika rock glazbe do modernih hitova.

Subota, 24. kolovoza | Kreativna radionica – Mala radionica čudovišta

Dođite na zabavnu radionicu crtanja čudovišta, a koja počinje u 19:30 sati. Otkrijte čarobni svijet mašte i stvorite svoja nevjerojatna čudovišta. A od 20.20 sati na rasporedu je koncert iznenađenja. Spremite se za glazbeno iznenađenje ove subote! Večer će biti ispunjena nevjerojatnom glazbom i zabavom koju ne želite propustiti.

Nedjelja, 25. kolovoz | Helena & Alan

Glazbeni duo Helena & Alan od 20:20 sati donosi prepoznatljive obrade hitova raznih žanrova, od Stinga i Claptona do ZZ Topa. Očekujte večer punu ritma, emocija i vrhunske glazbe.

Tagged