benson boone - pretty slowly | 2024.

Benson Boone, američka glazbena senzacija, nastavlja svoj niz zapanjujućih izdanja novim singlom “Pretty slowly”

Globalna senzacija Benson Boone nastavlja svoj niz zapanjujućih izdanja novim singlom “Pretty slowly”. Podsjetimo, ovaj američki 22-godišnji pjevač je 2024. godinu obilježio pjesmom “Beautiful Things”, a sada je nominiran za čak tri MTV VMA nagrade te nastavlja eksplozivnim tempom, osiguravajući kako će njegovo ime ostati na sceni još dugo vremena.

Benson Boone je američki pjevač, tekstopisac i glazbenik koji je postao poznat kroz društvene mreže. Rođen je 25. lipnja 2002. godine u gradu Monroe, u američkoj državi Washington. A njegova glazbena karijera započela je tako što je počeo objavljivati obrade popularnih pjesama na TikToku, gdje je brzo privukao pažnju zbog svog snažnog glasa i emotivnih izvedbi. A 2021. godine izdao je svoj debitantski singl Ghost Town, koji je postigao veliki uspjeh na streaming platformama.

Njegova glazba miješa pop, indie i soul elemente, a tekstovi često istražuju teme ljubavi, gubitka i emocionalnog sazrijevanja. Osim toga, Benson Boone je poznat po svojoj autentičnosti i skromnosti, što ga je učinilo omiljenim među mladom publikom. Iako je još na početku svoje karijere, Benson već sada pokazuje ogroman potencijal kao jedan od najperspektivnijih novih izvođača na sceni. Više o ovom mladom američkom glazbeniku doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Benson Boone – Pretty Slowly / Beautiful Things / Ghost Town

Tagged