hnk gorica - nk osijek | hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Gorica i Osijek igraju susret 3. kola HNL-a u nedjelju, 18. kolovoza 2024. godine | Gdje gledati prijenos?

HNK Gorica i NK Osijek igrat će susret u sklopu 3. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 18. kolovoza 2024. godine. Ova utakmica se igra na stadionu u Velikoj Gorici, počinje u 21 sat, a sudit će ju Mario Zebec. Dodajmo, nakon dva kola Gorica je na sedmom mjestu ljestvice sa jednim bodom, dok je Osijek na devetom mjestu i baš kao i Slaven Belupo još nema bodova. Ova sezona nije baš najbolje počela za Osječane. Naime, nakon dva poraza u prva dva kola HNL-a napustio ih je najbolji strijelac Mierez, a potom su ispali od azerbajdžanske Zire iz ovosezonskih europskih natjecanja.

“Mislim da dijelimo tugu i osjećaje kao i svi navijači Osijeka. Tu je opet nevjerojatan trud momčadi koja je igrala. Mislim da su dečki uvijek jedan korak ispred i napreduju. Igrači poput recimo Nejašmića odigrali su vrhunsku utakmicu. Ne volim sada biti ovdje i sve skupa objašnjavati, zato što izgleda da nam nešto nedostaje. Rezultat toga je ispadanje iz Konferencijske lige iako sam prilično siguran da smo zaslužili proći dalje. Obje utakmice imale su svoje epizode izvan nekakvog konteksta. Imali smo protiv sebe dva kaznena udarca u praktički neopasnim situacijama. I onda još i ta epizoda s penalima u kojima smo bili loši. Zato nam je sve ovo jako teško palo”, rekao je Federico Coppitelli, trener Osijek, nakon poraza od Zire.

“Igrali protiv Zire koja je odmorila sedam igrača, a Osijek je morao igrati u visokom ritmu 120 minuta. No, njihov trud je bio nevjerojatan i znam da je teško, ali sam ponosan na njih. Ova ekipa se razvija zajedno na pravi način. Nažalost, opet smo u zadnjim minutama imali poteškoća u čuvanju dobrog rezultata. To može ovisiti o mnogo aspekata – mentalnih, fizičkih i drugih. Moram reći da sam u karijeri proživio ovakve situacije, kada gradiš nešto bitno, kao što mi sada radimo. Tada su sve povratne informacije bitne. Imali smo ideju, nažalost s pogreškama, koje smo radili tijekom utakmice. Naravno da možemo biti tužni nakon svega”, dodao je Coppitelli.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Osijek – Gorica?

Susret 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između klubova HNK Gorica i NK Osijek igra se u nedjelju, 18. kolovoza 2024. godine, od 21 sat. Prijenos nogometne utakmice bit će na kanalu MAX Sport 2. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju da u ovoj utakmiciprednost imaju Osječani. Tako je na pobjedu Osijeka kvota 1.73, na pobjedu Gorice 4.75, dok neriješen rezultat ima koeficijent 3.60.

Više o nogometnom klubu NK Osijek doznajte na mrežnoj adresi nk-osijek.hr. Više informacija o klubu HNK Gorica možete naći na klupskim stranicama na adresi hnk-gorica.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Stožer Bikova najavljuju utakmicu 3. kola HNL-a između Gorice i Osijeka | Oproštajni interview Ramona Miereza

Tagged