tom waits - get behind the mule | 2024.

Tom Waits objavio novu verziju pjesme “Get Behind the Mule” povodom 25. obljetnice albuma “Mule Variations”

Tom Waits, legendarni američki glazbenik, predstavio je prethodno neobjavljenu verziju pjesme “Get Behind the Mule”. Podsjetimo, ova pjesma se originalno nalazi na njegovom Grammyjem nagrađenom studijskom albumu “Mule Variations” iz 1999. godine. A ovaj ju je glazbenik, kompozitor, tekstopisac i glumac ponovo objavio povodom 25. obljetnice albuma.

Pjesma Get Behind the Mule prikazana je u novom ruhu i to onom u kojem se miješaju utjecaji gospela s oštrijim melodijama i emocionalnošću. Dodajmo i da je tekst pjesme u manjoj mjeri izmijenjen. Tako ova nova verzija još više naglašava priču o ubojstvu i ustrajnosti. A to čini doživljaj pjesme Get Behind the Mule još intenzivnijim…

Tom Waits već neko vrijeme nije objavio novu glazbu jer se u posljednje vrijeme više fokusirao na svoju glumačku karijeru. Podsjetimo, njegova diskografska pauza traje već 13 godina. Točnije, od 2011. godine kada je objavio objavio album Bad as Me. Dodajmo, iste je godine primljen u Rock & Roll Hall of Fame. A od tada ovaj glazbenik gradi svoju glumačku karijeru. Tako je glumio u igranim filmovima kao što su Licorice Pizza Paula Thomasa Andersona, The Ballad of Buster Scruggs braće Coen i Seven Psychopaths Martina McDonagha. Više o ovom velikom 74-godišnjem umjetniku doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Tom Waits – Get Behind the Mule

Tagged